Interieurontwerp, styling & realisatie

Ga jij (ver)bouwen, verhuizen of is je interieur toe aan een complete verandering? 

Vind je het tijdrovend of een uitdaging om de juiste keuzes te maken? Wil je graag dat een expert met je mee kijkt?  

Het team van Mignon van de Bunt Interiordesign helpt jou graag met een prachtig ingericht, uniek en persoonlijk interieur.

Mignon van de Bunt

Interieurontwerp & Realisatie

Wanneer wij voor jou een interieurontwerp mogen maken, kunnen wij jou tevens helpen met de realisatie en van A tot Z werken naar het eindresultaat. Daarnaast kijken we niet naar de laatste trends, maar naar een interieur dat bij jouw persoonlijke smaak, wensen en leefstijl past.

Werkwijze

Als interieurontwerper en interieurstylist in de regio Rotterdam, Zuid-Holland geef ik interieuradvies en begeleid ik samen met ons team van enthousiaste professionals de totaalinrichting voor jouw huis.

We vertellen je graag wat meer over onze werkwijze.

Style is a way to say who you are without having to speak

Ik ben Mignon
van de Bunt

Het strand en de zee zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Daarnaast word ik blij en energiek van de bruisende stad. Die twee contrasten zoek ik ook graag op bij mijn ontwerpen.

Enerzijds de rust en eenheid in kleuren en materialen en anderzijds een prikkeling dat een interieur volledig eigen kan maken.

Inmiddels ben ik alweer meer dan 18 jaar actief als interieurontwerper en interieurstylist en doe ik dit met veel passie en plezier! 

Je kunt mij onder andere ook kennen van publicaties in o.a. vtwonen,  tv makelaar ‘droomhuis gezocht’ (RTL 4) en verschillende publicaties in tijdschriften.

Laten we kennis maken

Kunnen we jou helpen met een interieurontwerp en de totaalrealisatie ervan? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier