Totaal interieurontwerp en realisatie woning Vroondaal Den Haag

Voor een jong gezin met een prachtige woning in de wijk Vroondaal in Den Haag maakten we een volledig interieurontwerp voor de begane grond. We vertellen graag meer over deze totaalrealisatie.

De wens voor de begane grond

De basis voor de vloeren hadden de bewoners al uitgezocht bij het aankopen van de woning. Maar ze hadden door verhuizing en drukte niets aan de woning gedaan, behalve hun ‘oude’ meubelen geplaatst. Nu werd het tijd om alle punten op de ‘i’ te zetten met de vloer en de bestaande keuken als uitgangspunt.

Ons interieuradvies voor de begane grond

We maakten allereerst een moodboard om de beoogde sfeer weer te geven. Erg handig, omdat de keuken en vloer als uitgangspunt konden worden gebruikt. Op basis hiervan bepaalden we een nieuw kleurenpalet. We kozen geschikte meubelen voor de ruimte en besloten de grote ruimte op te delen door een grote en-suite kast te plaatsen met stalen schuifdeuren. Dit namen we mee in het totaal interieurontwerp voor de benedenverdieping.

Ondanks dat de keuken als uitgangspunt in het wensenlijstje stond, hebben we de keuken een flinke upgrade gegeven met extra kastruimte, een vitrinekast en kastfronten in eiken fineer. Dit geeft extra warmte in contrast met de tegelvloer.

Ook de verlichting hebben we een upgrade gegeven door het plafond iets te verlagen met extra spots en door mooie armaturen toe te passen.

Daarnaast maakten we een interieurontwerp voor een maatwerk kast in de hal, zodat de ruimtes mooi in elkaar overlopen en ook hier voldoende bergruimte is voor jassen en schoenen.

Het resultaat van de totaalrealisatie begane grond

Het resultaat is een praktisch en prachtig ingerichte woning die bij het jonge gezin past.

Kun jij hulp gebruiken bij het (her)inrichten van je woning? Ontdek de mogelijkheden voor een totaalrealisatie interieurontwerp of neem gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.