Totaalconcept interieurontwerp

Een nieuw interieur, welke keuzes moet je maken en waar moet je allemaal aan denken. Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden voor je interieur en je bent eigenlijk te druk met werk en je gezin. Hoe creëer je een fijne, unieke en eigentijdse plek om te wonen met je gezin?

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning of is jouw interieur toe aan een make-over? 

Laat ons je ondersteunen. Met een goed interieurontwerp bekijken we wat het beste ontwerp is voor jouw woonruimte – passend bij jouw smaak, wensen en leefstijl. Daarnaast kunnen we jou volledig ontzorgen in de realisatie. 

Met onze ontwerpen vinden we het belangrijk eenheid en rust te creëren in combinatie met een unieke persoonlijke, tijdloze inrichting waar je jarenlang plezier van hebt.

Ik ben Mignon…

… en als interieurontwerper help ik jou samen met mijn team aan een totaalconcept voor de inrichting van jouw huis. Wij vinden het belangrijk je goed te leren kennen. Hierdoor komen we tot persoonlijke en passende oplossingen voor de indeling en inrichting van de ruimte(s), waarin alle kleuren en materialen mooi op elkaar afgestemd zijn.

Desgewenst kunnen onze verlichtingsexperts mee kijken en een plan maken voor de juiste verlichting en/of gaan we aan de slag met het uitwerken van maatwerkmeubelen.

Het resultaat is een prachtig uniek interieur dat echt bij jou past.

Less house
More home

Interieurontwerp & realisatie

Bij een interieurontwerp kunnen we jou volledig helpen met de realisatie ervan. We starten bij het ontwerp en werken toe naar de uitvoering. Wij beschikken over de kennis, expertise en het team om jou van A tot Z te helpen. Hierin kijken we naar wat past bij jullie situatie, wensen en niet naar de laatste trends. Een interieur dat rust en eenheid in kleuren en materialen uitstraalt, met een prikkeling dat jouw interieur eigen maakt. Bijvoorbeeld een uniek behang, prachtige lamp of mooi vloerkleed.

We gaan aan de slag met:

Wij ontzorgen je volledig: van de keuze voor de kleuren op de wanden, de juiste keuze voor de vloeren tot maatwerk meubelen. Alle ontwerpen voor de ruimtes werken we uit in 3D. Dit geeft een realistische indruk van hoe je interieur eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht, creatief en persoonlijk interieurontwerp.

Wat kost een totaalconcept interieurontwerp?

Bij de kennismaking bespreken we jouw wensen en maken we altijd een offerte op maat. De richtprijs voor een interieurontwerp en begeleiding in de realisatie van de begane grond (woonkamer, eetkamer, keuken en hal) ligt tussen de €3795 – € 5995. 

We kunnen uiteraard ook meedenken over een totaalontwerp voor de andere ruimtes in huis, zoals de slaapkamer, badkamer, zolder en zelfs de tuin.

Is een totaal interieurontwerp niet nodig, maar ben je wel op zoek naar een goed interieuradvies voor de kleuren in je interieur, indeling van je woonkamer, het vinden van de juiste sfeer of bijvoorbeeld een ontwerp voor maatwerk meubelen?

Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van jouw specifieke wensen en de hulp die je nodig hebt, maken we graag een gericht voorstel op maat.

Toe aan een interieurontwerp voor jouw interieur?

Ga jij (ver)bouwen, verhuizen of is je interieur toe aan een complete verandering? En zoek je een interieur dat jarenlang meegaat? We helpen graag met een prachtig ingerichte, persoonlijke en praktische leefbare woning. Vul het contactformulier in en we maken graag kennis.