Werkwijze

Het team van Mignon van de Bunt Interiordesign helpt je graag met een totaalconcept voor jouw interieur. 

We creëren een persoonlijk interieur, afgestemd op jouw wensen en behoeften, een interieur waar je jarenlang plezier van hebt. We vertellen graag wat meer over onze werkwijze voor een persoonlijk en passend eindresultaat.

Eerst even kennismaken…

In een eerste kennismakingsgesprek bij jou thuis bespreken we jouw wensen en op basis hiervan maken we een offerte op maat met een plan van aanpak. Ga je akkoord? Dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Moodboard:
welke interieurstijl?

Allereerst analyseren we jouw smaak en stijl. Op basis daarvan maken we een moodboard van jouw persoonlijke interieurstijl, hiermee visualiseren we welke stijl bij jou en je woning past en met welke materialen en kleuren we gaan werken.

Indeling en 3D ontwerp

Vervolgens maken we verschillende indelingen van de ruimte. Vaak is er namelijk veel meer mogelijk dan je denkt. We kiezen de indeling die het beste bij jouw wensen past. Deze werken we uit in 3D, zodat je een goede indruk krijgt hoe het er uiteindelijk uit kan komen te zien.

Verlichting in je interieur

Op basis van de gekozen indeling maken we ook een verlichtingsplan. Hierin staan alle soorten verlichting die je nodig hebt, zoals decoratieve verlichting, hanglampen, vloerlampen en spots. Daarnaast adviseren we ook welke armaturen het beste in de stijl van je interieur passen en maken we desgewenst een technische uitwerking voor de installateur.

Kleuren en materialen

We maken ook een kleuren- en materialenplan, waarin de keuze voor materialen en kleuren staan zoals de vloer, wanden, raambekleding en meubelen. 

Ook kiezen we de juiste materialen en kleuren voor bijvoorbeeld de keuken en het maatwerk. 

We zorgen ervoor dat alle materialen en kleuren mooi op elkaar zijn afgestemd.

Meubelen en accessoires

We maken een selectie van meubelen en accessoires die je nodig hebt voor de inrichting van je woning. Hierbij maken we ook een overzicht met alle prijzen en specificaties. Desgewenst regelen wij vervolgens dat alles geleverd wordt.

Maatwerk meubelontwerp

Maatwerk meubelen bieden eindeloze mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten en een echt persoonlijk en uniek interieur te creëren. Bijvoorbeeld maatwerk ensuite kasten, een maatwerk keuken of kastenwand. We maken het ontwerp, kiezen samen met jou de juiste materialen en leveren alle benodigde tekeningen voor de meubelmaker. Wij werken hiervoor met vaste meubelmakers voor de uitvoering.

Oplevering ontwerp

Natuurlijk willen we jou goed betrekken bij de totstandkoming van het ontwerp. Daarom hebben we meerdere voortgangsgesprekken om alle ideeën door te spreken. Geef vooral aan wat je wel en niet aanspreekt. We vinden het heel erg belangrijk dat je betrokken bent bij de totstandkoming van het ontwerp. Als het ontwerp helemaal naar wens is, maken we deze definitief.  Vervolgens kunnen we aan de slag met de coördinatie van de realisatie. Wil je dit laatste liever zelf doen? Dan zorgen we ervoor dat je alle informatie overzichtelijk van ons ontvangt. 

Wil jij persoonlijk interieuradvies voor jouw (nieuwe) woning? Laten we kennismaken.

An empty room is a story
waiting to happen
and you are the author