Interieurontwerp van zolder naar slaapkamer ensuite

Van rommelzolder naar een fijne Slaapkamer – Ensuite

Het omtoveren van een rommelzolder tot een droomslaapkamer met badkamer ensuite was een leuke uitdaging waar wij met veel enthousiasme aan hebben gewerkt. Bij dit project was het doel om een zolder te transformeren tot een multifunctionele ruimte, waarbij we een comfortabele ouder slaapkamer, een praktische thuiswerkplek, een moderne badkamer, voldoende bergruimte en zelfs plaats voor de wasmachine en droger wilden integreren.

Een van de grootste uitdagingen waarmee we werden geconfronteerd, was de dakconstructie en het ventilatiesysteem dat toegankelijk moest blijven. Dit betekende dat we zorgvuldig met de ruimte om moeten gaan om ervoor te zorgen dat alles naadloos in elkaar overging zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit en uitstraling.

Het resultaat is een mooie ruime, rustgevende ruimte. De rommelige zolder werd omgetoverd tot een ruimte die ruimtelijk oogt en tegelijkertijd alle gewenste elementen bevatte. De Scandinavische invloeden in het interieurontwerp zorgden voor een rustgevende en tijdloze uitstraling.

Multifunctionele Ruimte: De zolder werd een multifunctionele ruimte die perfect aansluit op de behoeften van de bewoners. De ouder slaapkamer is een rustgevende plek geworden, waar men zich kan terugtrekken na een lange dag. De aangrenzende thuiswerkplek biedt een fijne werkplek.

Scandinavische Uitstraling: De keuze voor een Scandinavische stijl in het interieurontwerp bracht een gevoel van rust en eenvoud in de ruimte. Het kleurenpalet van zachte neutrale tinten en het gebruik van natuurlijke materialen creëren een kalme en uitnodigende sfeer.

Kortom, deze transformatie van rommelzolder naar een fijne slaapkamer – ensuite is een perfect voorbeeld van hoe je met een goed interieurontwerp en vakmanschap kunnen samenkomen om een ruimte te creëren die zowel functioneel als esthetisch mooi is ingericht.

  

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.