Over Mignon van de Bunt

Het strand en de zee zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Het geluid van de zee geeft mij de rust en de ruimte, de kleuren van het strand en de natuur eromheen, een bak vol aan inspiratie. Daarnaast word ik ook heel erg blij en energiek van het bruisende van de stad. Gelukkig gold dat voor mijn gezin net zo en besloten we om die reden in 2018 het roer volledig om te gooien. We verhuisden van een prachtige woonboerderij in de Achterhoek naar een heel leuk jaren ’30 huis in Den Haag. Waar we nu op loopafstand van het strand en de zee wonen en vlak bij het bruisende van de stad.

Die twee contrasten zoek ik ook graag op bij mijn ontwerpen. Enerzijds de rust en eenheid in kleuren en materialen en anderzijds een prikkeling dat een interieur volledig eigen kan maken, zoals een eyecatcher met een uniek behang, prachtige lamp of mooi vloerkleed.

Mijn naam is Mignon van de Bunt

Al van kleins af aan heb ik een voorliefde voor oude panden, architectuur en huizen met een geschiedenis. Originele details waarderen en opwaarderen gecombineerd met het design van nu, zorgt voor mooie, originele interieurontwerpen.

Inmiddels ben ik alweer meer dan 18 jaar actief als interieurontwerper en heb ik om mij heen een fijn team verzameld. 

Samen met mijn team word ik er iedere keer weer enthousiast van om in de huid te mogen kruipen van onze opdrachtgevers. Je goed leren kennen en samen een traject aangaan om een ontwerp en interieur tot stand te laten komen dat echt bij jou pastDat eigen maken vinden wij heel erg belangrijk. Een goed interieur is niet voor even, maar mag jaren meegaan en moet de mogelijkheid bieden om mee te groeien met jou als bewoner.

 

 

Create a vision that makes you wanna jump out of bed
in the morning

Wie is Mignon nog meer?

Je kunt Mignon onder andere ook kennen van publicaties in o.a. vtwonen,  tv makelaar ‘droomhuis gezocht’ (RTL 4) en verschillende publicaties in tijdschrijften.

Daarnaast was ze in het verleden als stylist ook werkzaam voor onder andere Histor, Karwei, Flexa, vtwonen en als Siematic stylist.

Ons team

Bij de uitvoering van onze projecten werk ik samen met een heel fijn team die gezamenlijk verantwoordelijk is voor ontwerp en uitvoering:

  • Natalie van Maaren – Designer & Verlichtingexpert
  • Geraldine Gits – Designer
  • Erik van de Bunt  – Project begeleiding 
  • Marije Manon Mulder – Office manager
  • Noor de Clercq – Stagiaire
 

Naast dit vaste team werken we bij de uitvoering van onze projecten ook samen met vaste partijen die met hun expertise bijdragen aan een geweldig eind resultaat.

Wat onze klanten zeggen

Peter & Joyce
Peter & JoyceDen Haag
Read More
We zaten met onze handen in het haar: we hadden hard hulp nodig bij de renovatie van onze slaapkamer. We zochten naar een combinatie van interieur- en bouwtechnisch advies in onze woonplaats wat erg lastig te vinden was. Totdat we online stuitte op de contactgegevens van Mignon van de Bunt Interiordesign. Een afspraak was snel gemaakt en er was een goede klik. We zijn zeer tevreden over haar aanpak: gedegen offerte, tijdens het proces keuze-alternatieven om zelf zicht te houden op het budget en een prachtig eindresultaat! We genieten iedere dag van wat nu de mooiste kamer van het huis is. Mignons partner heeft de afwerking gedaan, samen met externe partijen voor stuc-/schilderwerk en behang/gordijnen. De verbouwing was intens, maar het zorgde uiteindelijk voor een hoop rust en zelfs onze gedroomde woonwensen heeft Mignon van de Bunt Interiordesign waargemaakt. Aanrader! Peter en Joyce
Annemiek & Remco
Annemiek & RemcoDen Haag, Ypenburg
Read More
Wij hebben voor de verbouwing van onze zolder Mignon gevraagd voor een totaalconcept. Een uitgebreide voorbereiding ging hieraan vooraf. De zolder is een redelijk lastige ruimte & we hadden meerdere (multifunctionele) wensen. Deze voorbereiding was een hele prettige samenwerking. Vervolgens heeft Mignon ons in contact gebracht met oa een fijne aannemer & meubelmaker. Ze heeft veel werk verzet zoals het maken van een moodboard nav onze wensen, ideeen tav de aankleding, kleuren en het lichtplan, aanvragen van meerdere offertes, bestellen van producten en stalen. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat & genieten hier nog iedere dag van!
Annika en Saskia van Fotopartners Zwolle
Annika en Saskia van Fotopartners ZwolleZwolle
Read More
"Mignon wist de juiste sfeer voor ons neer te zetten en heeft een goed gevoel voor compositie. Ze is heel flexibel, veelzijdig, gedreven en enthousiast. Het was een prettige samenwerking aangezien ze ook veel meedacht tijdens de fotoshoot. Wij kijken uit naar onze volgende klus samen!"
Familie Wupping.
Familie Wupping. Lichtenvoorde
Read More
Ons motto is, als we wat doen, dan in een keer goed. En daar kunnen we best hulp bij gebruiken, omdat we wel weten wat we mooi vinden maar geen idee hebben of het mooi bij elkaar past en of het in onze woonkamer kan. Mignon had ons een paar jaar geleden ook al kleuradvies gegeven voor de kinderkamer van onze jongste zoon, dat was erg mooi geworden vandaar dat we meteen alle vertrouwen hadden in Mignon. Ze is bij ons langs geweest voor een intake en onze wensen en ideeën op papier gezet. Een paar weken later was het moodboard en het plan klaar en we waren meteen enthousiast. We zijn erg enthousiast over het eind resultaat, het is erg mooi geworden en precies zoals we het wilden hebben. We genieten er elke dag van!
Familie Laros
Familie LarosRotterdam Hillegersberg
Read More
We zijn ontzettend blij met wat Mignon voor ons heeft gedaan. Na een grote verbouwing van ons nieuwe huis, vonden we de inrichting heel moeilijk. We hadden wel een paar meubels meegenomen, maar dat aanvullen met andere meubels, accessoires etc en er 1 geheel van maken was erg lastig. We waren heel verrast hoe goed Mignon ons begreep . Ze kwam met voor ons verrassende ideeën en hebben dat concept volledig uitgevoerd. Nu wonen we er al weer bijna 3 jaar en we genieten dagelijks van de prachtige inrichting. We kunnen haar van harte aanbevelen. fam laros
Hans en Maryam Boonstra
Hans en Maryam BoonstraPijnacker
Read More
We hebben een nieuwbouw woning. Mignon en Sanne hebben heel goed naar onze wensen geluisterd. Ze hebben eerst een ontwerp gemaakt voor onze woonkamer en slaapkamer en dit met ons besproken. Vervolgens hebben ze verschillde meubels en accessoires voor ons gekozen. Ook bij de zaken die we helemaal niet kenden. De gekozen kleurstelling was ook perfect. We zijn heel blij met het eindresultaat.
Casper & Rianne
Casper & RianneWijhe
Read More
Het was leuk om onze ideeën terug te zien op papier; alle wensen die we hadden waren erin verwerkt, maar wel op een verrassende manier die we zelf niet hadden kunnen bedenken. De kleur van het geboortekaartje is hetzelfde geworden als de kleur op de muur!
Roy Wensink, Restaurant Beneman Vragender
Roy Wensink, Restaurant Beneman VragenderVragender
Read More
Voor de restyling van ons Restaurant, hebben we Mignon gevraagd om met een advies te komen welke geen afbreuk zou doen aan de authentieke stijl, maar wel voor een frisse hedendaagse kleurstelling. Na een eerste gesprek, waarin we onze eigen ideeen en smaak aan konden geven, kwam Mignon met een moodboard met afbeeldingen voor de juiste sfeer en kleurstelling. Daarnaast een uitgebreide beschrijving ontvangen van de te nemen actiepunten. Vervolgens hebben we zelf de restyling laten uitvoeren! Het resultaat mag er zijn, dankzij de heldere en duidelijke adviezen van Mignon! een echte aanrader!
Alex & Joyce
Alex & JoyceOlst
Read More
Via de woonbeurs zijn wij in contact gekomen met Mignon. Na dit leuke en inspirerende gesprek is zij bij ons thuis geweest. Dankzij haar enthousiaste en professionele manier van werken, heeft onze woonkamer nu de kleuren waar wij naar op zoek waren. Tevens heeft zij tips gegeven over het opnieuw indelen van onze slaapkamer en het toepassen van een wandkast. Dit gaf ons inzichten waar we nog niet aan gedacht hadden. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Paul & Moniek
Paul & MoniekZevenaar
Read More
We wilden al een hele tijd onze benedenverdieping veranderen, o.a. door meer gebruik te maken van de reeds bestaande uitbouw. Zelf kwamen we er maar niet uit hoe we één en ander moesten aanpakken en hebben Mignon ingeschakeld. Mignon kwam bij ons thuis, luisterde naar onze wensen en kwam enkele weken later met een prachtig uitgewerkt interieurontwerp, helemaal onze smaak! Dankzij dit ontwerp is onze benedenverdieping nu één mooi geheel geworden. Ook heeft ze ons geweldig geadviseerd bij de aankoop van nieuwe meubels. Wij zijn superblij dat we met haar in zee gegaan zijn!
Niek & Liesbeth
Niek & Liesbeth Rijswijk
Read More
We vonden Mignon via de vt-wonen beurs en wat een geluk! Zonder haar hadden we ramen en lichtpunten op de verkeerde plekken gehad en zou onze kamer er heel standaard uitgezien hebben. Volgens een stappenplan kwamen we tot een prachtig geheel van meubels, kleuren en materialen. Iedereen die nu onze kamer binnenkomt vertelt ons hoe mooi de indeling is. We zouden haar aan iedereen kunnen aanraden! Het is ook gewoon ontzettend leuk om met haar samen te werken!
Herman & Esther
Herman & EstherAalten
Read More
“Mignon, heel erg bedankt voor je heldere advies, begeleiding en vooral het eindresultaat. Alhoewel we onderweg af en toe twijfelden of het toch net iets anders moest, zijn we erg blij dat we jou volledig vertrouwd hebben. Je hebt ons en onze manier van leven als uitgangspunt genomen en daar je advies omheen gecreëerd. Wij zijn heel blij met de warme sfeer van onze woning.”
Familie te Veldhuis
Familie te VeldhuisRuurlo
Read More
Wat zijn we elke dag nog blij met Mignon haar adviezen. Het is knap hoe zij onze wensen kon vertalen in een moodboard voorzien van prachtig gecombineerde kleuren en materialen voor onze vloer, onze keuken en woonkamer.
Familie Harmsen
Familie HarmsenVarsseveld
Read More
Mignon denkt echt supergoed met je mee. En als je eindelijk aan de verbouwing bent begonnen, kun je haar ook altijd nog vragen om hulp. Fijn!
Anand & Sardha
Anand & SardhaDen Haag
Read More
We hebben een zeer prettige ervaring met Mignon gehad. Na een prettige kennismaking zijn we op een speelse wijze meegenomen in ons eigen project. Ze is geduldig, hier en daar op een vriendelijke wijze, dwingend. Afspraken zijn altijd nagekomen en ze heeft ons veel en nuttig advies gegeven. Kortom: tevreden!
Previous
Next