Over Mignon van de Bunt

Het strand en de zee zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Het geluid van de zee geeft mij de rust en de ruimte, de kleuren van het strand en de natuur eromheen, een bak vol aan inspiratie. Daarnaast word ik ook heel erg blij en energiek van het bruisende van de stad. Gelukkig gold dat voor mijn gezin net zo en besloten we om die reden in 2018 het roer volledig om te gooien. We verhuisden van een prachtige woonboerderij in de Achterhoek naar een heel leuk jaren ’30 huis in Den Haag. Waar we nu op loopafstand van het strand en de zee wonen en vlak bij het bruisende van de stad.

Die twee contrasten zoek ik ook graag op bij mijn ontwerpen. Enerzijds de rust en eenheid in kleuren en materialen en anderzijds een prikkeling dat een interieur volledig eigen kan maken, zoals een eyecatcher met een uniek behang, prachtige lamp of mooi vloerkleed.

Mijn naam is Mignon van de Bunt

Al van kleins af aan heb ik een voorliefde voor oude panden, architectuur en huizen met een geschiedenis. Originele details waarderen en opwaarderen gecombineerd met het design van nu, zorgt voor mooie, originele interieurontwerpen.

Inmiddels ben ik alweer meer dan 16 jaar actief als interieurontwerper en heb ik om mij heen een fijn team verzameld. 

Samen met mijn team word ik er iedere keer weer enthousiast van om in de huid te mogen kruipen van onze opdrachtgevers. Je goed leren kennen en samen een traject aangaan om een ontwerp en interieur tot stand te laten komen dat echt bij jou pastDat eigen maken vinden wij heel erg belangrijk. Een goed interieur is niet voor even, maar mag jaren meegaan en moet de mogelijkheid bieden om mee te groeien met jou als bewoner.

 

 

Create a vision that makes you wanna jump out of bed
in the morning

Wie is Mignon nog meer?

Je kunt Mignon onder andere ook kennen van publicaties in o.a. vtwonen,  tv makelaar ‘droomhuis gezocht’ (RTL 4) en het tijdschrift Vriendin.

Daarnaast was ze in het verleden als stylist ook werkzaam voor onder andere Histor, Karwei, Flexa, vtwonen en als Siematic stylist.

Ons team

Bij de uitvoering van onze projecten werk ik samen met een heel fijn team die gezamenlijk verantwoordelijk is voor ontwerp en uitvoering:

  • Sanne Wit – Senior designer
  • Natalie van Maaren – Designer
  • Erik van de Bunt  – Project begeleiding realisatie
  • Marije Manon Mulder – Office manager
  • Janine Plug – Marketing
 

Naast dit vaste team werken we bij de uitvoering van onze projecten ook samen met vaste partijen die met hun expertise bijdragen aan een geweldig eind resultaat.

Wat onze klanten zeggen

Herman & Esther Aalten
Herman & Esther Aalten
Read More
“Mignon, heel erg bedankt voor je heldere advies, begeleiding en vooral het eindresultaat. Alhoewel we onderweg af en toe twijfelden of het toch net iets anders moest, zijn we erg blij dat we jou volledig vertrouwd hebben. Je hebt ons en onze manier van leven als uitgangspunt genomen en daar je advies omheen gecreëerd. Wij zijn heel blij met de warme sfeer van onze woning.”
Annika en Saskia van Fotopartners Zwolle
Annika en Saskia van Fotopartners Zwolle
Read More
"Mignon wist de juiste sfeer voor ons neer te zetten en heeft een goed gevoel voor compositie. Ze is heel flexibel, veelzijdig, gedreven en enthousiast. Het was een prettige samenwerking aangezien ze ook veel meedacht tijdens de fotoshoot. Wij kijken uit naar onze volgende klus samen!"
Familie Wupping. Lichtenvoorde
Familie Wupping. Lichtenvoorde
Read More
Ons motto is, als we wat doen, dan in een keer goed. En daar kunnen we best hulp bij gebruiken, omdat we wel weten wat we mooi vinden maar geen idee hebben of het mooi bij elkaar past en of het in onze woonkamer kan. Mignon had ons een paar jaar geleden ook al kleuradvies gegeven voor de kinderkamer van onze jongste zoon, dat was erg mooi geworden vandaar dat we meteen alle vertrouwen hadden in Mignon. Ze is bij ons langs geweest voor een intake en onze wensen en ideeën op papier gezet. Een paar weken later was het moodboard en het plan klaar en we waren meteen enthousiast. We zijn erg enthousiast over het eind resultaat, het is erg mooi geworden en precies zoals we het wilden hebben. We genieten er elke dag van!
Casper & Rianne, Wijhe
Casper & Rianne, Wijhe
Read More
Het was leuk om onze ideeën terug te zien op papier; alle wensen die we hadden waren erin verwerkt, maar wel op een verrassende manier die we zelf niet hadden kunnen bedenken. De kleur van het geboortekaartje is hetzelfde geworden als de kleur op de muur!
Roy Wensink, Restaurant Beneman Vragender
Roy Wensink, Restaurant Beneman Vragender
Read More
Voor de restyling van ons Restaurant, hebben we Mignon gevraagd om met een advies te komen welke geen afbreuk zou doen aan de authentieke stijl, maar wel voor een frisse hedendaagse kleurstelling. Na een eerste gesprek, waarin we onze eigen ideeen en smaak aan konden geven, kwam Mignon met een moodboard met afbeeldingen voor de juiste sfeer en kleurstelling. Daarnaast een uitgebreide beschrijving ontvangen van de te nemen actiepunten. Vervolgens hebben we zelf de restyling laten uitvoeren! Het resultaat mag er zijn, dankzij de heldere en duidelijke adviezen van Mignon! een echte aanrader!
Alex & Joyce, Olst
Alex & Joyce, Olst
Read More
Via de woonbeurs zijn wij in contact gekomen met Mignon. Na dit leuke en inspirerende gesprek is zij bij ons thuis geweest. Dankzij haar enthousiaste en professionele manier van werken, heeft onze woonkamer nu de kleuren waar wij naar op zoek waren. Tevens heeft zij tips gegeven over het opnieuw indelen van onze slaapkamer en het toepassen van een wandkast. Dit gaf ons inzichten waar we nog niet aan gedacht hadden. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Paul & Moniek, Zevenaar
Paul & Moniek, Zevenaar
Read More
We wilden al een hele tijd onze benedenverdieping veranderen, o.a. door meer gebruik te maken van de reeds bestaande uitbouw. Zelf kwamen we er maar niet uit hoe we één en ander moesten aanpakken en hebben Mignon ingeschakeld. Mignon kwam bij ons thuis, luisterde naar onze wensen en kwam enkele weken later met een prachtig uitgewerkt interieurontwerp, helemaal onze smaak! Dankzij dit ontwerp is onze benedenverdieping nu één mooi geheel geworden. Ook heeft ze ons geweldig geadviseerd bij de aankoop van nieuwe meubels. Wij zijn superblij dat we met haar in zee gegaan zijn!
Niek & Liesbeth Rijswijk
Niek & Liesbeth Rijswijk
Read More
We vonden Mignon via de vt-wonen beurs en wat een geluk! Zonder haar hadden we ramen en lichtpunten op de verkeerde plekken gehad en zou onze kamer er heel standaard uitgezien hebben. Volgens een stappenplan kwamen we tot een prachtig geheel van meubels, kleuren en materialen. Iedereen die nu onze kamer binnenkomt vertelt ons hoe mooi de indeling is. We zouden haar aan iedereen kunnen aanraden! Het is ook gewoon ontzettend leuk om met haar samen te werken!
Previous
Next