Interieurontwerp Pijnacker

Voor een leuk stel uit Den Haag mochten we een interieurontwerp uitwerken voor hun nieuwbouw woning in Pijnacker.

Interieurontwerp begane grond

Voor de begane grond mochten we volledig meedenken. De wens was eenheid en rust voor de ruimte, gebruik van mooie materialen en een tijdloos karakter. De voorkeur qua stijl en sfeer voor de kleuren en materialen was de Japandi stijl. Een tijdloze stijl met een mix van minimalistische Japanse invloeden gecombineerd met Scandinavische invloeden. Daarbij het gebruik van tijdloze en duurzame materialen en kwalitatieve meubelen.

Een mooie ruime zithoek met voldoende zitplaatsen gericht op de tv wand met maatwerkkast, een ruime eethoek als centraal middelpunt en een prachtige ruime Siematic keuken met geïntegreerde indirecte verlichting zijn het resultaat geworden.

We hebben gebruik gemaakt van  lichte beige en bruintinten in combinatie met verschillende hout en steensoorten zoals eiken, notenhout en Travertin, prachtige designmeubelen en met het gebruik van mooie verlichtingsarmaturen als eyecatchers die toch subtiel aanwezig zijn.

Interieurontwerp voor de slaapkamer

Voor de slaapkamer hebben we dezelfde stijl en sfeer doorgetrokken als op de begane grond. Mooie rustgevende kleuren in combinatie met meubelmaatwerk en een heerlijk maatwerk bed van Nilson beds. Ook in de slaapkamer is een tv wand toegepast met een maatwerkkast. Vanuit de slaapkamer loop je de ruime walk-in closet in die door een spiegelwand afgesloten word. Ook in deze ruimte zijn weer kwalitatieve en duurzame materialen gebuikt.

Naast het ontwerp hebben we ook zorg gedragen voor de uitvoering van de inrichting. Doordat we met verschillende partners werken in realisatie zijn de lijnen kort en kunnen we alles verzorgen. Naast het zorgdragen van de vakmensen zoals de stoffeerders, zorgen we ook voor de bestellingen van de meubelen, meubelmaatwerk, verlichting en de accessoires en afstyling.

Kun jij hulp gebruiken bij het (her)inrichten van je woning? Ontdek de mogelijkheden voor een totaalrealisatie interieurontwerp of neem gerust contactmet ons op.

Interieurontwerp Pijnacker

Interieuradvies en ontwerp nieuwbouwwoning Pijnacker

Interieuradvies en ontwerp nieuwbouwwoning Pijnacker

Interieurontwerp Pijnacker

Interieuradvies Pijnacker

Interieurontwerp Pijnacker

Interieurontwerp Pijnacker

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.