Totaalconcept interieurontwerp

Op tv, via Pinterest of Instagram en in woonmagazines vind je de mooiste interieurs. Maar zodra het om je eigen (nieuwe) huis gaat, dan is het toch lastig en tijdrovend. Er is namelijk zo veel keuze, er zijn oneindig veel mogelijkheden en je bent eigenlijk te druk met werk en je gezin. Hoe creëer je een fijne, eigentijdse plek om te wonen met je gezin?

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning of is jouw interieur toe aan een make-over? Laat ons je ondersteunen. Met een goed interieurontwerp delen we jouw woonruimte optimaal in – passend bij jouw smaak, gezinssituatie en leefstijl. Met onze ontwerpen vinden we het belangrijk eenheid en rust te creëren in combinatie met een persoonlijke, tijdloze inrichting waar je jarenlang plezier van hebt.

Ik ben Mignon…

… en als interieurontwerper help ik jou met een totaalconcept voor de inrichting van jouw huis. Ik vind het belangrijk je goed te leren kennen. Hierdoor komen we tot persoonlijke en passende oplossingen voor de indeling en inrichting van de ruimte(s), waarin alle materialen mooi op elkaar afgestemd zijn.

Het resultaat is een prachtig ingerichte, persoonlijke en leefbare woning dat echt bij jou past.

Wil jij een persoonlijk interieur dat past bij jouw leefsituatie?

Design with style,
Design with a smile

Interieurontwerp & realisatie

Bij een interieurontwerp helpen we jou volledig met de realisatie ervan. We starten bij het ontwerp en werken toe naar de uitvoering. Wij beschikken over de kennis, expertise en het team om jou van A tot Z te helpen. Hierin kijken we naar wat past bij jullie situatie, niet naar de laatste trends of hypes. Een interieur dat rust en eenheid in kleuren en materialen uitstraalt, met een prikkeling dat jouw interieur eigen maakt. Bijvoorbeeld een uniek behang, prachtige lamp of mooi vloerkleed.

We gaan aan de slag met:

Wij ontzorgen je volledig: van de keuze voor de kleuren op de wanden, de juiste keuze voor de vloeren tot maatwerk meubelen. Alle ontwerpen voor de ruimtes werken we uit in 3D. Dit geeft een realistische indruk van hoe je interieur eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht, creatief en persoonlijk interieurontwerp.

Wat kost een totaalconcept interieurontwerp?

Bij de kennismaking bespreken we jouw wensen en maken we altijd een offerte op maat. De richtprijs voor een interieurontwerp en begeleiding in de realisatie van de begane grond (woonkamer, eetkamer, keuken en hal) ligt tussen de €3795 – € 4995. 

We kunnen uiteraard ook meedenken over een totaalontwerp voor de andere ruimtes in huis, zoals de slaapkamer, badkamer, zolder en zelfs de tuin.

Is een totaal interieurontwerp niet nodig, maar ben je wel op zoek naar een goed interieuradvies voor de kleuren in je interieur, indeling van je woonkamer, het vinden van de juiste sfeer of bijvoorbeeld een ontwerp voor maatwerk meubelen?

Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van jouw specifieke wensen en de hulp die je nodig hebt, maken we graag een gericht voorstel.

Toe aan een totaalinrichting voor jouw interieur?

Ga jij (ver)bouwen, verhuizen of is je interieur toe aan een complete verandering? En zoek je een interieur dat jarenlang meegaat? We helpen graag met een prachtig ingerichte, persoonlijke en praktische leefbare woning. Vul het contactformulier in en we maken graag kennis.