Interieurontwerp jaren vijftig woning

We mochten een totaal interieurontwerp maken voor de woonkamer en leefkeuken van een prachtige jaren vijftig woning. We vertellen graag meer over dit totaalconcept interieurontwerp en laten het resultaat van de verbouwing van de woonkamer en keuken zien.

De wens voor de woonkamer en leefkeuken

De bewoners hadden de woning recent aangekocht toen zij bij ons kwamen voor interieuradvies. Ze hadden hulp nodig bij het creëren van sfeer en het bepalen van de indeling van de ruimte van de aangekochte jaren 50-woning. De huidige ruimtes waren te donker. Ze wilden graag een lichte, sfeervolle ruimte passend bij hun smaak en wensen. Daarbij wilden ze graag een keukenontwerp.

Ons interieuradvies

We hebben een totaaladvies gegeven voor de begane grond. In het interieurontwerp hebben we onder andere geadviseerd over de indeling van de woning, alle kleuren, de meubels, stoffering en de vloer. Daarnaast hebben we een ontwerp uitgewerkt voor de moderne keuken.

Het resultaat van de begane grond

Het resultaat is een moderne, lichte woonkamer en leefkeuken. We maakten gebruik van mooie natuurlijke kleuren en kozen voor terra roze en groen als contrast. Op de vloer is een mooie visgraat pvc-vloer geplaatst. Deze heeft een natuurlijke look en lijkt daardoor op echt hout.

De keuken is een mooie, lichte ruimte geworden. Als contrast is ervoor gekozen om zwarte keukenfronten te plaatsen. Dit geeft de keuken een moderne look. De keuken is geplaatst door Graafschapkeukens Aalten.

Voor de tv hebben we ervoor gekozen om het meubel luchtig te houden. Een must daarbij was om alsnog opbergruimte te creëren. Daarom plaatsten we drie zwevende kasten tegen de wand. Het tv-meubel is op maat gemaakt door Spijkervast.

Het bevestigen van de kasten tegen de muur zorgt voor een ruimtelijk gevoel, omdat je geen grote meubels op de grond hebt staan. De losse kastelementen zorgen bovendien voor unieke wanddecoratie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een totaalrealisatie van jouw leefverdieping? Hier vind je meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Interieurontwerp jaren vijftig woning

 

Fotografie door Mirella te Marveld

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.