Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertigwoning

We mochten een totaal interieurontwerp maken voor de verbouwing van de bovenverdieping van een prachtige jaren dertigwoning in Eefde. We vertellen graag meer over dit totaalconcept interieurontwerp en laten het resultaat van de bovenverdieping zien.

De wens voor de bovenverdieping

De bewoners hadden de wens voor een ruimere bovenverdieping met voldoende bergruimte, twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Alles mocht een flinke update krijgen.

Ons interieuradvies

We realiseerden een interieurontwerp voor de verbouwing van de gehele bovenverdieping. We hebben de complete indeling van de bovenverdieping van de jaren dertigwoning veranderd. Daardoor ontstonden er twee ruime slaapkamers met een ruime walk-in closet en aparte berging.

Ook voor de badkamer maakten we een interieurontwerp en deze kreeg een volledige metamorfose met houtlook keramische tegels, betonlook tegels en beton stuc. Ook het wastafelmeubel is maatwerk, zodat de ruimte optimaal benut wordt.

Naast het interieurontwerp van de bovenverdieping, gaven we advies voor de styling van alle ruimtes. Door de stijl en sfeer in alle ruimtes door te trekken is er een mooie balans, rust en eenheid ontstaan met een mooi ruimtelijk gevoel.

Het resultaat van de bovenverdieping

Het resultaat is een ruime moderne bovenverdieping die van alle gemakken is voorzien, maar die daarnaast wel de karakteristieke kenmerken van de jaren 30-woning heeft behouden.

Bovendien hebben we veel opbergruimte weten te creëren. De opbergruimte hebben we gecreëerd door optimaal gebruik te maken van de schuine wanden met maatwerk kasten. Een kleine slaapkamer maakte plaats voor een ruime maatwerk inloopkast gekoppeld aan de master bedroom. Vanaf de overloop kwam er een bergkast met veel extra bergruimte.

Op de vloer is het prachtige betonlook vinyl van vtwonen gelegd. Dit geeft optisch een heel mooi ruimtelijk effect. De wanden zijn mooi licht gehouden en als raamdecoratie heeft de ouderslaapkamer mooie witte shutters gekregen. Voor de kinderkamer is gekozen voor basic linnen gordijnen.

Op de kinderkamer is er ook een handig bureau geïntegreerd in de kastenwand. Ook is er een apart wasmeubel gerealiseerd, met daarboven een spiegel en verlichting, om wachttijden in de badkamer te voorkomen.

Al het maatwerk voor deze jaren 30-woning, zoals het wastafelmeubel in de badkamer, de kasten onder de schuine wanden en de walk-in closet is verzorgd in samenwerking met Spijkervast.

Wil je ook meer weten over de mogelijkheden van een totaal interieurontwerp voor de verbouwing van je woning of een gedeelte daarvan? Neem dan contact met ons op.

 

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning slaapkamer

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning details

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning hal

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning kastenwand

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning badkamer

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning slaapkamer  Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning badkamer  Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning douche

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning badkamer

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning badkamer

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning kinderkamer details

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning kinderkamer

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning kinderkamer

Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning kinderkamer   Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning kinderkamer

 

Fotografie door Mirella te Marveld

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.