Interieuradvies woonkamer en keuken gezinswoning Lichtenvoorde

Recent rondden we een totaalrealisatie af in Lichtenvoorde. We mochten een totaal interieurontwerp maken voor de woonkamer en keuken van een fijne gezinswoning. We vertellen graag meer over dit interieuradvies woonkamer en keuken en laten het resultaat van de verbouwing zien.

De wens voor de woonkamer en keuken

De opdrachtgevers hadden de wens om hun complete woonkamer en keuken te vernieuwen. Daarom wilden ze graag een totaal interieurontwerp laten maken van de woonkamer en keuken.

Ons woonkamer en keuken interieuradvies

We maakten een interieurontwerp voor de indeling van de ruimte. Daarin hebben we onder andere de locatie van de openhaard aangepast, zodat deze ook zichtbaar is vanuit de eethoek. In het interieuradvies namen we ook een verlichtingsplan mee. We realiseerden daarnaast een maatwerk interieurontwerp voor de keuken, bepaalden de kleuren, materialen en stoffering en hielpen bij het kiezen van meubels en accessoires.

Het resultaat van de verbouwing

Het resultaat is een lichte en ruime gezinswoning die van alle gemakken is voorzien. De woning is naast een nieuwe indeling en keuken voorzien van nieuwe meubels, sfeervolle accessoires, prachtige gordijnen en een behang als eyecatcher. In samenwerking met Spijkervast hebben we het keukenontwerp gerealiseerd.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor interieuradvies voor jouw woonkamer en keuken? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze werkwijze.

 

Fotografie door Mirella te Marveld

Maatwerk door Spijkervast

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.