Badkamer ontwerp & realisatie

Voor een mooie woonboerderij in Varsseveld mochten we een badkamer ontwerp maken en de realisatie hiervan verzorgen. We vertellen graag meer over dit project.

De wens voor de badkamer

De badkamer heeft meerdere schuine wanden. Daarom zochten de bewoners naar een praktische indeling van de ruimte, waarin alle ruimte optimaal werd benut. En waar alle belangrijke aspecten terugkwamen: een toilet, douche, bad en wastafel.

Ons advies & het resultaat van het badkamer ontwerp

Net als bij de vloeren in de woning is er voor dit badkamer ontwerp gekozen voor een afwerking met Betonstuc. Betonstuc geeft een natuurlijke en stoere uitstraling en is daarnaast heel onderhoudsvriendelijk en makkelijk toepasbaar.
In het midden van de ruimte is een vrijstaand bad geplaatst van Villeroy & Boch. Daarnaast hebben we een ruime inloopdouche gerealiseerd, met genoeg ruimte voor twee personen. Ook is de badkamer voorzien van een toilet en ruime wastafel met opbergruimte.

De schuine wanden hebben we benut voor heel veel opbergruimte. Aan één zijde van de badkamer hebben we onder de schuine kant lades gerealiseerd. Deze gebruiken de bewoners voor het opbergen van sportspullen.

Aan de andere schuine zijde van de badkamer zijn kasten met schuifdeuren op maat gemaakt. Hierin is ruimte gecreëerd voor een wasmachine en droger, uitschuifbare wasmanden, lades voor handdoeken en dergelijke. Ook is er ruimte voor de opladers van onder andere tandenborstels en een scheerapparaat. De ruimte is dus extra functioneel geworden en alles is hierdoor mooi uit het zicht opgeborgen.

Alle meubelen en de afwerking in dit badkamer ontwerp zijn op maat gemaakt en speciaal naar wens ontworpen en vervaardigd door verschillende vakmensen.

Een badkamer op maat

Zoek jij ook naar een badkamer oplossing, zodat de ruimte optimaal benut wordt en helemaal naar jouw wens is? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van een badkamer ontwerp op maat.

 

badkamer ontwerp - wastafel

badkamer ontwerp - praktische indeling

badkamer ontwerp - schuifkast met wasmachine erachter

badkamer ontwerp - doorkijk luikje

badkamer ontwerp - schuifkasten

badkamer ontwerp - wastafel

badkamer ontwerp - wastafel

badkamer ontwerp - kranen

badkamer ontwerp - toilet

badkamer ontwerp

badkamer ontwerp

badkamer ontwerp - bad

badkamer ontwerp - bad

 

badkamer ontwerp

badkamer ontwerp

badkamer ontwerp

Fotografie: Maureen Brinkhof

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.