Badkamer ontwerp & realisatie

Voor een mooie woonboerderij in Varsseveld mochten we een badkamer ontwerp maken en de realisatie hiervan verzorgen.

Net als bij de vloeren in de woning is er voor dit badkamer ontwerp ook gekozen voor een afwerking met Betonstuc. Betonstuc geeft een mooie natuurlijke en stoere uitstraling, daarnaast is het ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk en makkelijk toepasbaar.

In het midden van de ruimte is een vrijstaand bad geplaatst van Villeroy&Boch. Daarnaast hebben we een mooie ruime inloop douche gerealiseerd met genoeg ruimte voor twee personen Ook is voorzien in een toilet en ruime wastafel met opbergruimte.

De badkamer heeft meerdere schuine wanden. Deze schuine wanden hebben we extra benut voor heel veel opbergruimte. Aan een zijde van de badkamer zijn er lades gekomen onder de schuine kant voor het opbergen van sportspullen. Aan de andere schuine zijde van de badkamer zijn kasten met schuifdeuren op maat gemaakt. Hierin is ruimte gecreëerd voor een wasmachine en droger, uitschuifbare wasmanden, lades voor handdoeken en dergelijke. Ook is er ruimte voor de opladers van onder andere tandenborstels en een scheerapparaat. De ruimte is dus extra functioneel geworden en alles is hierdoor mooi uit het zicht opgeborgen.

Alle meubelen en de afwerking in dit badkamer ontwerp zijn op maat gemaakt en speciaal naar wens ontworpen en vervaardigd door verschillende vakmensen.

fotografie: Maureen Brinkhof  www.maureenbrinkhof.nl

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.