Styling advies en personal shoppen

Styling advies en personal shoppen verbouwde boerderij Winterswijk

Soms is de basis van je huis helemaal goed maar mis je toch sfeer en eigenheid, je huis voelt niet ‘thuis’. Dat was ook het geval bij deze prachtige verbouwde boerderij in Winterswijk. Er was al een hele goede basis gezet maar de bewoners misten sfeer en wisten eigenlijk niet goed hoe dat aan te pakken. Dus maakten we voor hun een styling advies en gingen we daarna gezamenlijk personal shoppen om dejuiste items en aanvullingen uit te zoeken voor hun woning.

Om de zithoek niet los in de ruimte te laten staan werd er gekozen voor een groot wollen karpet van Perletta, naast comfortabel en mooi ook prettig voor de juiste akoestiek. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van verschillende accessoires in verschillende materialen en kleuren die passen bij de sfeer die ze wensten te realiseren.

In de hal werd gekozen voor een grote wand met Stylepadsvan Dock four. Ook in deze Stylepad wand komen de kleuren terug die ook in de woonkamer zijn gebruikt. Zo creëer je een mooie eenheid van ruimte naar ruimte, lopen deze mooier in elkaar over. Daarnaast is zoon wand natuurlijk ook een hele mooie eye catcher bij binnenkomst in de hal.

Wil je ook graag zo’n mooie wand met de Dock Four Stylepads? Daar kunnen we jou bij helpen! Maak een afspraak met ons en samen kijken we met behulp van allekleuren en stalen wat het beste bij jouw interieur past.

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.