Styling advies en personal shoppen verbouwde boerderij Winterswijk

Soms is de basis van je huis helemaal goed, maar mis je toch sfeer en eigenheid. Je huis voelt niet ‘thuis’. Dat was ook het geval bij deze prachtige verbouwde boerderij in Winterswijk. Dus verzorgden we styling advies en gingen we personal shoppen.

De wens voor de styling

Er was door de bewoners al een hele goede basis gezet voor de woning, maar ze misten sfeer en wisten eigenlijk niet goed hoe ze dat aan konden pakken. Dus maakten we voor hun een styling advies en gingen we daarna gezamenlijk personal shoppen om de juiste items en aanvullingen uit te zoeken voor hun woning.

Ons styling advies & het resultaat voor de verbouwde boerderij

Om de zithoek niet los in de ruimte te laten staan, werd er gekozen voor een groot wollen karpet van Perletta. Dit is naast comfortabel en mooi ook prettig voor de juiste akoestiek. Daarnaast hebben we gebruikgemaakt van diverse accessoires in verschillende materialen en kleuren die passen bij de sfeer die ze wensten te realiseren.

In de hal werd gekozen voor een grote wand met Stylepads van Dock Four. Ook in deze Stylepad wand komen de kleuren terug die in de woonkamer zijn gebruikt. Zo creëer je een mooie eenheid van ruimte naar ruimte en lopen deze mooier in elkaar over. Daarnaast is zo’n wand natuurlijk een hele mooie eyecatcher bij binnenkomst in de hal.

Wil je ook graag zo’n mooie wand met de Dock Four Stylepads? Daar kunnen we jou bij helpen! Maak een afspraak met ons en samen kijken we met behulp van alle kleuren en stalen wat het beste bij jouw interieur past.

Vind je het prettig als we met jou meedenken over de styling van je interieur en meegaan shoppen? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

styling advies en personal shoppen
Advies 13
styling advies en personal shoppen - details
Advies 12
styling advies en personal shoppen - stylepads dock four
Personal 11
styling advies en personal shoppen - woonkamer
Personal 9
styling advies en personal shoppen - accessoires
Personal 6
styling advies en personal shoppen - woonkamer inrichting
Personal 8
styling advies en personal shoppen - details accessoires
Personal 5
styling advies en personal shoppen - stylepads dock four
Advies 10
styling advies en personal shoppen - woonkamer
Personal 3
styling advies en personal shoppen - stoel
Personal 4
styling advies en personal shoppen - woonkamer
Personal 7
styling advies en personal shoppen - woonkamer
Personal 2
styling advies en personal shoppen - woonkamer tv meubel
Personal 1
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.