Interieuradvies Rotterdam Hillegersberg

Voor een leuk gezin mochten we meedenken met een interieurdvies voor de verbouwing van hun nieuwe huis. Het betreft een prachtige jaren ’50 woning  in Rotterdam Hillegersberg.

Kleur en materialen keuzes

Tijdens het verbouwingsproces werden we betrokken bij het maken van de kleurkeuzes in de gehele woning. In een later stadium werden we gevraagd mee te denken met de keuze van een aantal meubelen, verlichting, raamdecoratie en de afstyling.

Met de keuze van de materialen hebben we rekening gehouden met het kleurenpalet en dit verder uitgebouwd en verdieping gegeven.

Er is een behang toegevoegd met een fijne structuur en lichte glans en gordijnen die daarop mooi aansluiten qua kleur en textuur.

Eye-catcher die voor verbinding zorgt

Het kleed werd een eyecatcher waarin alle gebruikte kleuren in de ruimte terugkomen en dit hebben we verder doorgetrokken in de accessoires. De IXXI pixel gemaakt van een persoonlijke trouwfoto versterkt dit geheel. In onze ontwerpen proberen we altijd een eenheid te creëren in het gebruik van de kleuren en materialen zodat er een mooie balans ontstaat. Daarbij houden we ervan om de sterke karakteristieke eigenschappen van de woning of architectuur extra aandacht te geven. In deze woning waren dat bijvoorbeeld de prachtige glas in lood deuren van de hal naar de woonkamer. Door het behang op die muur toe te passen word de aandacht naar de prachtige deuren toe getrokken.

We hebben voor deze opdrachtgever alle benodigde materialen zoals het behang, de gordijnen maar ook de meubelen en accessoires besteld en aangeschaft. Het voordeel hiervan is dat de opdrachtgever zelf nergens over hoeft na te denken en wij ervoor kunnen zorgen dat de benodigde spullen in huis zijn. Hierbij houden we uiteraard rekening met de wensen en het budget.

 

interieuradvies Hillegersberg

Interieurontwerp Rotterdam

Interieuradvies Hillegersberg

Interieurontwerp Rotterdam

Interieuradvies Hillegersberg

Interieurontwerp Hillegersberg

Kleur en stylingadvies Rotterdam Hillegersberg

Kleur en stylingadvies Rotterdam Hillegersberg

Kleur en stylingadvies Rotterdam Hillegersberg

Keukenontwerp Rotterdam

Keukenontwerp Rotterdam

Keukenadvies Rotterdam

Keukenadvies Rotterdam

 

Heb je een woning aangekocht en is deze in de basis goed maar mis je sfeer en persoonlijkheid. Ook daarin kunnen we meedenken met een totaaladvies neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Fotografie: Chiela

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.