Keukenontwerp en realisatie Lichtenvoorde

Voor een leuk stel in Lichtenvoorde mochten we een keukenontwerp maken.

Toen Mignon de eerste keer in de woning kwam was ze meteen onder de indruk van het mooie, kleurrijke vintage interieur dat prachtig met elkaar in balans was! Hier was veel zorg aan besteed en het was duidelijk dat ze daarvoor onze hulp niet nodig hadden.

Wel liepen ze echter vast met de keukenindeling. De keuken was hokkerig en het halletje met de achteringang en toilet idem dito. Dit kon anders.

Na met elkaar te hebben gebrainstormd over de wensen en idee├źn zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. Doordat de keuken was afgesloten van de woonkamer kon je voorheen totaal niet de tuin inkijken, we besloten de muren van het halletje en de keuken eruit te halen waardoor er een mooie grote ruimte ontstond. Het spoel en kookeiland hebben we in het midden geplaatst met daarachter een grote kastenwand. De kleuren en materialen zijn afgestemd op de huidige kleuren en inrichting zodat er een mooie eenheid ontstaat.

Het halletje is nu afgesloten door een schuifdeur. Door een schuifdeur te gebruiken heb je minder ruimte nodig. Naar de tuin toe zijn twee grote tuindeuren geplaatst zodat het binnen/buiten gevoel geoptimaliseerd wordt.

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.