Keukenontwerp en realisatie Lichtenvoorde

Voor een leuk stel in Lichtenvoorde mochten we een keukenontwerp maken en ondersteunen bij de realisatie. We vertellen graag meet over dit keukenontwerp en realisatie.

De wens voor de keuken

Toen Mignon de eerste keer in de woning kwam, was ze meteen onder de indruk van het mooie, kleurrijke vintage interieur dat prachtig met elkaar in balans was. Hier was veel zorg aan besteedt en het was duidelijk dat ze daarvoor onze hulp niet nodig hadden.

Echter, ze liepen wel vast met de keukenindeling. De keuken was hokkerig en het halletje met de achteringang en toilet idem dito. Dit kon anders.

Ons keukenontwerp en realisatie

Na met elkaar te hebben gebrainstormd over de wensen en ideeën, zijn we aan de slag gegaan met het keukenontwerp. Doordat de keuken was afgesloten van de woonkamer kon je voorheen niet de tuin in kijken. Daarom besloten we de muren van het halletje en de keuken eruit te halen, waardoor er een mooie grote ruimte ontstond.

Het spoel- en kookeiland hebben we in het midden geplaatst met daarachter een grote kastenwand. De kleuren en materialen zijn afgestemd op de huidige kleuren en inrichting, zodat er een mooie eenheid ontstaat.

Het halletje wordt nu afgesloten door een schuifdeur. Door een schuifdeur te gebruiken heb je minder ruimte nodig. Naar de tuin toe zijn twee grote tuindeuren geplaatst, zodat het binnen/buiten gevoel geoptimaliseerd wordt. Het resultaat is een praktisch ingerichte keuken die perfect aansluit bij het kleurrijke, vintage interieur van de bewoners.

Ook hulp nodig bij het indelen van de keuken? Of een andere ruimte in huis? Bekijk hier de mogelijkheden voor interieurontwerp op maat of neem meteen contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw interieur.

 

keukenontwerp en realisatie - woonkamer

keukenontwerp en realisatie - woonkamer

keukenontwerp en realisatie - boekenkast

keukenontwerp en realisatie - tegelvloer

keukenontwerp en realisatie - vintage deur

keukenontwerp en realisatie - details keuken

keukenontwerp en realisatie - kookeiland

keukenontwerp en realisatie - eettafel details

keukenontwerp en realisatie - accessoires

keukenontwerp en realisatie

keukenontwerp en realisatie - eethoek met ixxi aan de muur

 

 

 

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.