Interieurontwerp Woonboerderij in Barlo

Op een prachtige plek in de Achterhoek staat deze geweldige voormalige boerderij ‘Bullens’ van Bianca en haar man Vincent. Ze hebben veel tijd, energie en liefde gestoken in het restaureren van deze boerderij en mede hierdoor zijn veel authentieke details weer in ere hersteld. Wij mochten ze helpen met een interieurplan voor de begane grond.

De wens voor de woonboerderij

De opdrachtgever wilde voor de begane grond een interieurplan ontvangen. Daarin hebben we gekeken naar een praktische indeling van de ruimtes en gekeken hoe de authentieke details van de woonboerderij konden worden hersteld.

Het interieurontwerp woonboerderij

In het interieurplan adviseerden we om de authentieke details van de boerderij te combineren met de gemakken van nu in een landelijke, industriële stijl. We ontwierpen een maatwerk keuken en maatwerk kasten voor in de woonkamer zodat de ruimtes optimaal benut worden. Daarnaast werden alle kleuren en materialen mooi op elkaar afgestemd zodat de ruimtes mooi in elkaar overlopen.

Het resultaat van de woonboerderij

De woning is prachtig geworden. Zwarte kozijnen, stalen deuren, een betonlook vloer en de houten keuken zijn echte sfeermakers. Veel meer heeft deze woning ook niet nodig naast de hoge authentieke ramen en balkenplafonds.

Op de prachtige verbouwde zolder en buiten bij het zwembad geeft Bianca Yoga lessen. De woonboerderij is dan ook omgedoopt tot Yoga boerderij Bullens.

We hebben het interieurontwerp voor de woonboerderij in Barlo met ontzettend veel plezier gemaakt en het was weer een mooi en leuk project om aan te werken.

Jouw interieurontwerp

Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning qua interieurontwerp en advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we dit geheel vrijblijvend kunnen door bespreken.

Dit project is onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Herenhuis ‘wonen in historie’.

 

De foto’s van dit project zijn gemaakt door Henny van Belkom (interieur) en het Fotografie lokaal (exterieur)

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.