Interieurontwerp verbouwing jaren twintig woning Winterswijk

Voor de verbouwing van een prachtige jaren 20 woning in Winterswijk mochten wij meedenken over het totaal interieurontwerp van de gehele woning. We vertellen graag meer over deze interieur totaalrealisatie.

De wens voor de jaren 20 woning

De opdrachtgever wilde de volledige woning verbouwen en zochten daarom naar een totaaladvies. Daarbij was het van belang dat de authentieke en karakteristieke details van de woning en de tuin tijdens de verbouwing behouden zouden blijven of zouden worden gemoderniseerd.

Ons totaal interieuradvies

Eerst hebben we alle plannen uitgewerkt in 3D-tekeningen. Dit hebben we na goedkeuring van de opdrachtgevers omgezet in een interieurontwerp met daarin alle gekozen kleuren, materialen, meubelen en accessoires. Voor dit project is gekozen ook maatwerk meubelen te realiseren om de ruimtes optimaal te benutten.

Het resultaat van de verbouwing

Het resultaat van de verbouwing is een prachtige, moderne woning, maar de woning en de tuin zijn met veel zorg en aandacht voor authentieke details verbouwd en gemoderniseerd.

We hebben de gehele sfeer van het interieurontwerp doorgetrokken, zodat alle ruimtes rust en eenheid uitstralen. Er is dus veel maatwerk toegepast. Zo brachten we de ensuite deuren die ooit door de vorige bewoners waren verwijderd weer terug. Echter, dit deden we wel op een moderne manier met een strakke kast en stalen deuren. Ook kozen we in de kleine eetkamer ervoor om een maatwerk bank en vakkenkast te plaatsen.

De badkamer was klein en voldeed niet aan de wensen. Deze hebben we in het interieurontwerp en de verbouwing naar buiten toe gebouwd, zodat er ruimte kwam voor een ruime inloopdouche, een toilet en een ruime wastafel. De badkamer is bij de douche en het toilet deels betegeld en de rest van de wanden zijn voorzien van een betonstuc. Op de vloer ligt een vtwonen vloertegel met een print. Alle leidingen zijn in de wanden verwerkt waardoor er gebruikgemaakt kon worden van een inbouwdouche en kraan.

Voor een unieke twist in de woning, is op de bovenverdieping gekozen voor tapijt met een print. Deze is van de Desso patterns collectie.

Tijdens het gehele traject waren we nauw betrokken van ontwerp tot realisatie.

Mogelijkheden interieurontwerp

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning als het gaat om een totaal interieurontwerp en advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we dit geheel vrijblijvend kunnen door bespreken.

De foto’s van dit project zijn gemaakt door het Fotografie lokaal

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.