Interieurontwerp Herenhuis Den Haag

Voor een prachtig Herenhuis in Den Haag mochten we een interieurontwerp maken voor de begane grond.

De bewoners zijn fanatiek sporters en personal trainer waardoor sport een grote rol speelt in hun leven. Op die manier ontstond het idee om sporten en wonen te combineren.

In de voorkamer op de begane grond hebben we een ontspannen living gecreëerd met een prachtige maatwerkkast voor onder andere boeken en de televisie. In deze ruimte kan ontspannen worden met het gezin.

Karakter van de woning

De woning zelf had al veel karakter maar om dit extra terug te brengen zijn er onder andere sierlijsten op de wanden geplaatst. Ook hebben we in de originele ensuite kasten weer paneeldeuren laten plaatsen.

Om de keuken wat meer bij de ruimte te betrekken is er een doorkijk gecreëerd met daaraan een bar. De keuken grenst aan de sportruimte waar in een huiselijke sfeer verschillende apparatuur en gewichten staan opgesteld. Voor de keuken maakten we een ontwerp die de volledige ruimte vult waardoor er veel bergruimte is ontstaan.

Binnen en buiten Sportruimte

Zowel binnen en buiten hebben we een sportruimte gecreëerd met apparatuur. Door de grote ronde spiegel word de ruimte optisch vergroot. De apparatuur staat voor de wand met het Van Gogh Bloesem behang. Dit behang hebben we ook in de keukenwand terug laten komen en in de woonkamer met het gebruik van de kleuren. Door de nieuwe schuifpui is er een mooie verbinding gecreëerd met de tuin waar we ook een ontwerp voor hebben gemaakt. Ook deze tuin is multifunctioneel. Enerzijds om als gezin te kunnen ontspannen en anderzijds om ook buiten te kunnen sporten.

 

Interieurontwerp Herenhuis Den Haag

Interieuradvies Den Haag

Interieuradvies Den Haag

Maatwerkkast maken

Interieurontwerp Den Haag

Interieurontwerp Herenhuis Den Haag

Interieurontwerp Herenhuis Den Haag

Interieuradvies Den Haag

Interieurontwerp Herenhuis Den Haag

interieuradvies sportruimte

Keukenadvies Den Haag

Keukenadvies Den Haga

 

Fotografie: Chiela

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.