Interieurontwerp bovenverdieping Varsseveld

Voor het interieurontwerp van een bovenverdieping  van een wooonboerderij reisden we af naar Varsseveld. Ook de mochten we de styling van de 4 slaapkamers verzorgen.

De kinderen hebben eerst zelf moodboards gemaakt met de sfeer en kleuren welke ze graag op hun kamer wilden. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in het ontwerp.

Op de gehele bovenverdieping is de Betondesign vloer gelegd van Forbo Flooring, nieuwe plinten en nieuwe elektra in ‘ jaren 30 stijl’.

Op alle kamers is maatwerk toegepast om op die manier optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimtes, de twee meiden kamers hebben daardoor een fijne slaap en relaxhoek gekregen en een ruim bureau om aan te kunnen studeren. De jongenskamer is tevens een heerlijke speelplek geworden met een Bedhuisje en een tipi. Ook daar is een bureau gekomen om later goed aan te kunnen werken.

Op de ouderslaapkamer was er de wens voor meer opbergruimte, dit hebben we gecreëerd in het hoofdeinde van het bed en aan het voeteneinde is een televisiekast met lift geplaatst om op die manier de TV uit het zicht te kunnen houden.

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.