Interieur styling

In ieder ontwerp is onze klant de rode draad. Wij vinden het belangrijk dat jouw interieur persoonlijk is en weerspiegelt wie jij bent. Of dit nu voor een particulier  of voor een bedrijf is dat maakt voor ons niet uit. Het gaat niet om trends, of dat kleurtje wat op dat moment in de mode is maar het gaat om jouw smaak of datgene wat je uit wilt stralen, dit vertalen we naar een moodboard welke de basis is van ieder ontwerp. Vervolgens gaan we dat vertalen naar het resultaat wat jij voor ogen hebt.

Style is a way to say who you are without having to speak

Interieur ontwerp​

Nieuwbouw, verbouw, badkamer of keuken, we kijken graag met je mee om jouw interieur persoonlijk te maken. Een paar extra ogen en een frisse blik bij een nieuwbouw of verbouw is altijd prettig zodat we in een vroeg stadium al aanpassingen kunnen maken waardoor je mooie zichtlijnen en prettige ruimtes kunt creëren. Aanpassingen waar je zelf misschien niet over na hebt gedacht. Geen standaard keuken of badkamer maar heerlijke leefruimtes die functioneel en creatief zijn ingericht.

Tuin ontwerp

Een tuin dat perfect aansluit bij je interieur, je wensen en je smaak.

Bij ieder tuinontwerp is de verbinding van binnen naar buiten de rode draad waardoor je een mooi verlengstuk creëert van de leefruimte binnen naar de leefruimte buiten. Een tuin die sfeervol is, een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en welke prettig te onderhouden is.

Product design

Maatwerkmeubelen, mooie prints of een artwall kunnen enorm het verschil maken. Geen standaardoplossingen maar oplossingen die speciaal op jouw interieur gericht zijn, persoonlijk en uniek en daarnaast ook praktisch doordat je optimaal gebruik kunt maken van een ruimte en de toepassingen kunt toevoegen die voor jouw situatie belangrijk zijn. We denken graag met je mee buiten de standaard kaders! Maatwerkmeubelen, mooie prints of een artwall kunnen enorm het verschil maken. Geen standaardoplossingen maar oplossingen die speciaal op jouw interieur gericht zijn, persoonlijk en uniek en daarnaast ook praktisch doordat je optimaal gebruik kunt maken van een ruimte en de toepassingen kunt toevoegen die voor jouw situatie belangrijk zijn. We denken graag met je mee buiten de standaard kaders!

You miss all of the shots you don't take

Concept design

Vooral in deze tijd waarin beleving steeds meer central staat is het van belang je klanten te verleiden met een goed concept. Alleen een mooi of lekker product volstaat niet meer. De klant van tegenwoordig is veeleisend, wil geinspireerd en verleid worden en is bereid daar ook meer voor te betalen.

Met ons team kunnen we samen een concept opzetten wat bij jouw product of dienst past en om deze optimaal tot zijn recht te laten komen en je klanten te verleiden!

Dit zeggen andere opdrachtgevers over mij

Kornelle Rumpf Academie Artemis Amsterdam
Kornelle Rumpf Academie Artemis Amsterdam
Read More
“Ik ken Mignon als mijn stagebegeleider in de tijd dat ik nog studeerde aan het Cibap in Zwolle. Ik heb 1 jaar lang met volle tevredenheid meegekeken en geholpen op de werkvloer. Mignon is een spontane alleskunner op het gebied van interieurontwerp en styling. De klant is in ieder ontwerp de rode draad en dit is dan ook de kracht van Mignon, ieder interieur persoonlijk maken. Mignon van de Bunt Interieurontwerp, Styling & realisatie in naar mijn mening een professioneel bedrijf die met passie hun werk uitvoeren. Door de open en zakelijke aanpak van Mignon heb ik op persoonlijk en vaktechnisch gebied erg veel geleerd.”
Ernst Pietersz Schilderwerken Lichtenvoorde
Ernst Pietersz Schilderwerken Lichtenvoorde
Read More
"Na een aantal leuke opdrachten gerealiseerd te hebben via Mignon vind ik het altijd geweldig hoe ze met haar ideeën weer tot een verbluffend eindresultaat komt! Ze is gedreven, enthousiast, passievol en verstaat haar vak echt goed."
Herman & Esther Aalten
Herman & Esther Aalten
Read More
“Mignon, heel erg bedankt voor je heldere advies, begeleiding en vooral het eindresultaat. Alhoewel we onderweg af en toe twijfelden of het toch net iets anders moest, zijn we erg blij dat we jou volledig vertrouwd hebben. Je hebt ons en onze manier van leven als uitgangspunt genomen en daar je advies omheen gecreëerd. Wij zijn heel blij met de warme sfeer van onze woning.”
Annika en Saskia van Fotopartners Zwolle
Annika en Saskia van Fotopartners Zwolle
Read More
"Mignon wist de juiste sfeer voor ons neer te zetten en heeft een goed gevoel voor compositie. Ze is heel flexibel, veelzijdig, gedreven en enthousiast. Het was een prettige samenwerking aangezien ze ook veel meedacht tijdens de fotoshoot. Wij kijken uit naar onze volgende klus samen!"
Linda Eibrink
Linda Eibrink
Read More
Ik ervaar de samenwerking met Mignon als erg fijn en inspirerend. Ook al hebben we beide een andere achtergrond, deze sloten wel perfect op elkaar aan. Mignon is erg gedreven, heeft gevoel voor stijl en is een hard werkende vrouw die huizen weet om te toveren tot heerlijke droomhuizen en ik hoop er nog veel te mogen fotograferen voor haar!
Familie Wupping. Lichtenvoorde
Familie Wupping. Lichtenvoorde
Read More
Ons motto is, als we wat doen, dan in een keer goed. En daar kunnen we best hulp bij gebruiken, omdat we wel weten wat we mooi vinden maar geen idee hebben of het mooi bij elkaar past en of het in onze woonkamer kan. Mignon had ons een paar jaar geleden ook al kleuradvies gegeven voor de kinderkamer van onze jongste zoon, dat was erg mooi geworden vandaar dat we meteen alle vertrouwen hadden in Mignon. Ze is bij ons langs geweest voor een intake en onze wensen en ideeën op papier gezet. Een paar weken later was het moodboard en het plan klaar en we waren meteen enthousiast. We zijn erg enthousiast over het eind resultaat, het is erg mooi geworden en precies zoals we het wilden hebben. We genieten er elke dag van!
Casper & Rianne, Wijhe
Casper & Rianne, Wijhe
Read More
Het was leuk om onze ideeën terug te zien op papier; alle wensen die we hadden waren erin verwerkt, maar wel op een verrassende manier die we zelf niet hadden kunnen bedenken. De kleur van het geboortekaartje is hetzelfde geworden als de kleur op de muur!
Roy Wensink, Restaurant Beneman Vragender
Roy Wensink, Restaurant Beneman Vragender
Read More
Voor de restyling van ons Restaurant, hebben we Mignon gevraagd om met een advies te komen welke geen afbreuk zou doen aan de authentieke stijl, maar wel voor een frisse hedendaagse kleurstelling. Na een eerste gesprek, waarin we onze eigen ideeen en smaak aan konden geven, kwam Mignon met een moodboard met afbeeldingen voor de juiste sfeer en kleurstelling. Daarnaast een uitgebreide beschrijving ontvangen van de te nemen actiepunten. Vervolgens hebben we zelf de restyling laten uitvoeren! Het resultaat mag er zijn, dankzij de heldere en duidelijke adviezen van Mignon! een echte aanrader!
Susanne, Arnhem (Deelnemer cursus Love Your Interior)
Susanne, Arnhem (Deelnemer cursus Love Your Interior)
Read More
Onder begeleiding van Mignon kun je tijdens haar cursus in 4x 3 uurtjes een fijn plan voor je eigen interieur op tafel leggen. Ze is helder in haar uitleg en begeleidt je zonder dat je eigen inbreng verloren gaat. Ondanks de grootte van de groep was er voldoende aandacht voor iedereen. Door tijdens de les zelf aan de slag te gaan met materialen en kleuren wordt het eigen initiatief enorm gestimuleerd. Er is zeker ruimte om als groep met elkaar in overleg te gaan waardoor plannen nog beter worden. Mignon verstaat haar vak, kan er erg gepassioneerd over vertellen en weet dat, het lijkt moeiteloos, op de groep over te brengen. Sluit je deze cursus af zonder passend interieurplan, dan heeft het toch echt aan jezelf gelegen. Mij staat nu thuis een fijne klus te wachten....
Linda Beltman, Lichtenvoorde
Linda Beltman, Lichtenvoorde
Read More
Een avondje speeddate bij Beleef 36 in Winterswijk.. Met Mignon.. Kort maar krachtig: onze huiskamer is nu mooi een geheel geworden door de adviezen van Mignon: wat een paar kleuren op de muur, vloerkleed en geschuif met meubels al kan doen!
Alex & Joyce, Olst
Alex & Joyce, Olst
Read More
Via de woonbeurs zijn wij in contact gekomen met Mignon. Na dit leuke en inspirerende gesprek is zij bij ons thuis geweest. Dankzij haar enthousiaste en professionele manier van werken, heeft onze woonkamer nu de kleuren waar wij naar op zoek waren. Tevens heeft zij tips gegeven over het opnieuw indelen van onze slaapkamer en het toepassen van een wandkast. Dit gaf ons inzichten waar we nog niet aan gedacht hadden. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Paul & Moniek, Zevenaar
Paul & Moniek, Zevenaar
Read More
We wilden al een hele tijd onze benedenverdieping veranderen, o.a. door meer gebruik te maken van de reeds bestaande uitbouw. Zelf kwamen we er maar niet uit hoe we één en ander moesten aanpakken en hebben Mignon ingeschakeld. Mignon kwam bij ons thuis, luisterde naar onze wensen en kwam enkele weken later met een prachtig uitgewerkt interieurontwerp, helemaal onze smaak! Dankzij dit ontwerp is onze benedenverdieping nu één mooi geheel geworden. Ook heeft ze ons geweldig geadviseerd bij de aankoop van nieuwe meubels. Wij zijn superblij dat we met haar in zee gegaan zijn!
Previous
Next

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.