Woodupp akoestische panelen

WoodUpp akoestische panelen zijn gemaakt van gerecycled plastic en van hout uit duurzame bossen.

Het bedrijf is officieel gevestigd in Denemarken, maar inmiddels leveren ze hun producten over de hele wereld en kunnen de akupanelen ook via ons besteld en eventueel gemonteerd worden.

De panelen helpen als er een slechte akoestiek in een ruimte is. Maar ze kunnen uiteraard ook in een woonruimte met een goede akoestiek worden toegepast vanwege het mooie effect in de ruimte.

De akupanels van WoodUpp geven een mooie Scandinavische look aan de ruimte. Je kunt ze op verschillende manieren toepassen. Als volledige wand, in een nis, op het plafond, als bedhoofd, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De WoodUpp akoestische panelen kunnen naast in huis ook heel goed op kantoren, scholen of restaurants worden toegepast. Zo hoeft niemand meer in openbare ruimtes een gesprek te voeren met een slechte akoestiek en geef je meteen een hele mooie uitstraling aan de ruimte.

Er zijn verschillende houtafwerkingen van de WoodUpp akoestische panelen verkrijgbaar. Er is de keuze tussen de afwerkingen: gerookt eiken, klassiek eiken met zwart of grijs vilt, rustiek bruin eiken, rustiek grijs eiken, rustiek natuurlijk eiken, walnoot en zwart. 

Voor iedere interieurstijl zit er wel een mooie afwerking tussen. Als je graag een duurzame akoestische wand die ook nog eens functioneel is in de woonruimte wilt, maar je weet niet welke kleur of waar je het moet plaatsen. Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Via de webshop zijn de panelen te bestellen maar je kunt ook gerust een vrijblijvende offerte opvragen voor de mogelijkheden en montage.

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.