Uiteenlopende projecten

Momenteel werken we met ons team aan heel uiteenlopende projecten. Van restyling, ontwerp badkamers, keukens, horeca tot complete verbouwingen en renovatie.

Gisteren waren we bij een hele leuke opdrachtgever waarvoor we vorig jaar een ontwerp mochten maken voor een complete restyling van de woonkamer.

Het meest dankbare aan ons werk is toch wel als de opdrachtgever alles tot in detail uitvoert zoals we bedacht hebben en dat is zeker bij dit project het geval. Momenteel wordt de hand gelegd aan de laatste details en zodra dat klaar is gaat de verbouwing van de keuken starten waarvoor we ook een ontwerp mogen maken.Projecten - Restyling Woonkamer - Overzicht - Ontwerp in Sketchup!
Projecten - Restyling Woonkamer - Bovenaanzicht - Ontwerp in Sketchup! Restyling Woonkamer - openhaard - Ontwerp in Sketchup! Projecten - Restyling Woonkamer - eethoek - Ontwerp in Sketchup!

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.