Trendkleuren Blomus 2020

Als ontwerpers worden we altijd erg enthousiast van mooie materialen en kleuren. Zo ook van de nieuwe Trendkleuren van Blomus 2020.

Blomus heeft een hele mooie basic collectie die eigenlijk door zijn eenvoud en gebruik van natuurlijke materialen en kleur goed passen in ieder interieur. Het zijn echte tijdloze en duurzame ontwerpen.

De nieuwe trendkleuren van Blomus zijn leuk om in en om het huis te gebruiken. De kleuren zijn gevormd vanuit de natuur. Charlotte Thorhauge Bech, creatief directeur van Blomus, haalde de inspiratie vanuit donkergrijze wolken, gedroogde olijfbladeren, de roodbruine boomschors, zandduinen, schaduwspel en maanstralen. Ook materialen zoals tin, speelde een belangrijke rol in de keuze van de kleuren.

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende trendkleuren Blomus 2020. Je kunt de kleuren onderling mooi mixen voor wat meer spanning, of heel basic bijpassend bij de kleuren die je al in je interieur hebt gebruikt of juist als contrast gaan inzetten.

Hier zie je de kleuren Sharkskin en Moonbeam
Hier zie je de kleuren Coal en Bark.
Hier zie je de kleuren Tarmac en Nomad.
Hier zie je de kleuren Cloud en Pewter

Elke trendkleur kan op een mooie en leuke manier worden gecombineerd. Hieronder zie je een hele mooie mix van de verschillende kleuren en materialen zoals glas, mat aardewerk en glimmend aardewerk. En dit gecombineerd met marmer en terrazzo. Op deze manier creëer spanning en contrast maar door de kleuren en materialen blijft het geheel wel heel mooi rustig en in balans.

Hetzelfde effect kan je uiteraard ook creëren met textiel, door een mix te kiezen van verschillende basic kleuren en contrasten.

Blomus

Mignon van de Bunt

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.