Slim opbergen met Duravit

Slim opbergen met Duravit. Duravit is een sanitairbedrijf opgericht in 1817. Het hoofdkantoor zit in Hornberg, Duitsland. Het is voornamelijk een fabrikant voor porseleinen sanitair en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfortverhogende techniek en de hoogste kwaliteit. Duravit onderscheid zich met prominente ontwerpers zoals Philippe Starck, Sieger Design en EOOS. 

Wij zijn dol op duurzaam en tijdloos design, daarom worden wij enthousiast van Duravit. De badkamers zijn voornamelijk strak en eenvoudig. Door de onderbouwkasten van Duravit wordt je badkamer niet alleen stijlvol maar ook opgeruimd. De onderbouwkasten zijn bedoeld voor onder de wastafels. Ze hebben een lichte uitstraling en veel opbergruimte door de verschillende breedtes en dieptes. Door de verschillende afmetingen zijn Duravit onderbouwkasten ook geschikt voor kleinere badkamers. Wat wij vooral mooi vinden zijn de greep loze lades. Deze gaan open door de nieuwe schuiflade techniek. Tip-On-Techniek, Daarbij sluiten de lades ook weer vanzelf. Behalve de handige opbergruimte en strakke uitstraling, zijn er ook veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Je hebt meerdere kleuren waarbij je kunt kiezen uit een matte of hoogglans lak of kies uit verschillende hout decors. 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.