Rijk intens groen

Graham & Brown heeft ontelbaar veel verftinten, waaronder ook rijk intens groen. Eén van de nieuwste groen tinten is de kleur Eva. Eva is een vrouwelijke Hebreeuwse naam wat leven betekent. Een prachtige intens groene kleur.

Graham & Brown heeft maar liefst 80 groen tinten en daarnaast ook nog vele andere kleuren waaruit te kiezen is.

De nieuwe rijk intens groen kleur Eva kan perfect gecombineerd worden met het Botany Iridescent Midnight Blue behang van Graham & Brown zelf. Naast het behang is het ook mooi om de kleur te stylen met gouden metallic accenten.  De gouden metallic accenten kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Ze kunnen direct op de kleur zelf toegepast worden zoals een spiegel, maar ze kunnen ook toegepast worden op een afstand van de kleur zoals een klein bijzettafeltje. Dit geeft een rijke en chique uitstraling aan het geheel.

De verf is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Je hebt; matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Door de verschillende afwerkingen van de verf kan je ook spelen met de verschillende glansgraden.

Wil je geen kleur op de muur toepassen? Dan kan je in plaats van die ene muur die al meerdere keren over geschilderd is, dat oude kastje wat al jaren op zolder staat verven voor een leuk effect.

Uiteraard zijn alle Graham & Brown kleuren te combineren met het behang van Graham & Brown zelf maar ook met andere behang en kleurencollecties. Als je een leuke combinatie wil, maar er niet uitkomt wat je precies wilt. Neem dan contact met ons op voor een kleuradvies.

www.mignonvandebunt.nl

Graham and Brown

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.