Interieurontwerp ruime zolder in Deventer

Wat als je een prachtige zolder hebt en deze eigenlijk ook functioneel wil kunnen gebruiken, maar je niet zo goed weet hoe? Dan kunnen we samen met jou een zolder ontwerp maken op basis van jouw wensen en de mogelijkheden passend bij de ruimte. Dit mochten we ook doen voor een gezin uit Deventer.

De wens voor de zolder

Voor deze woning in Deventer was de wens om een ruime ouderslaapkamer te creëren met kastruimte en eventueel een wastafel. Daarnaast was het wenselijk dat er een aparte ruimte kwam voor onder andere het ophangen en vouwen van de was en eventueel nog ruimte voor een game-hoek voor de kinderen.

Ons interieuradvies voor de ruime zolder

In het zolderontwerp hebben we dat allemaal samen kunnen laten komen. Aan de ene kant van de zolder plaatsten we een ruime slaapkamer met wastafel en walk-in closet. Het kozijn bij het trapgat is voorzien van ramen, waardoor het licht ook direct valt op de overloop en het trapgat. Bovendien creëert het een speciaal effect.

Aan de andere kant ontworpen we een aparte ruimte voor de was en een plek om te gamen. De wasmachine en droger zijn verwerkt in de kastenwand, waardoor de ruimte optimaal benut kon worden.

Een interieurontwerp laten maken

Bij dit soort aanvragen ontwerpen we altijd meerdere opties en mogelijkheden en deze leggen we voor aan de opdrachtgever. Samen bepalen we vervolgens het definitieve ontwerp voor de ruimte.

Wat extra prettig is, is dat we dit ook volledig online kunnen doen. Door middel van een Zoom-call kunnen delen we de ontwerpen vanaf ons scherm en kun je live meekijken. Deze optie is ook ideaal voor als de afstand groot is of de tijd beperkt. Kunnen we jou helpen met het interieurontwerp voor de zolder? Neem gerust contact met ons op.

interieurontwerp zolder
Ter-Horst-Deventer-2019-08-16-14351400000-300x300
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.