Zolder ontwerp Deventer

Wat als je een prachtige zolder hebt en deze eigenlijk ook functioneel wilt kunnen gaan gebruiken maar niet zo goed weet hoe?

Hiervoor kunnen we samen met jou een ontwerp maken. Door te kijken naar je wensen en de mogelijkheden passend bij de ruimte.

In deze situatie was de wens een ruime ouder slaapkamer te creeren met kastruimte en eventueel een wastafel. Ook was het wenselijk dat er een aparte ruimte kwam voor onder andere het ophangen en vouwen van de was en eventueel nog ruimte voor een Game hoek voor de kinderen.

In dit ontwerp hebben we dat allemaal samen kunnen laten komen.
Aan de ene kant van de zolder een ruime slaapkamer met wastafel en walk-in closet. Speciaal effect geeft het kozijn bij het trapgat dat voorzien is van ramen waardoor het licht ook valt op de overloop en het trapgat.

Zolder ontwerp Deventer – Mignonvandebunt.nl

Aan de andere kant een aparte ruimte voor de was met ook plek om te gamen. Wasmachine en droger zijn verwerkt in de kastenwand.

Bij dit soort aanvragen ontwerpen we altijd meerdere opties en mogelijkheden om uiteindelijk tot het definitieve ontwerp te komen.

Wat extra prettig is, is dat we dit ook volledig online kunnen doen. Doormiddel van een Zoom call kunnen we via het beeldscherm real life communiceren en de ontwerpen delen vanaf ons scherm. Ideaal voorals de afstand groot is of de tijd beperkt!

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.