Totaalrealisatie verbouwing woonboerderij Varsseveld

In oktober 2014 startten we met de verbouwing van een woonboerderij in Varsseveld. Voor dit project mochten we een totaalrealisatie interieurontwerp maken voor diverse ruimtes in huis. We vertellen er graag meer over.

De wens voor de woonboerderij

Het interieur van de woonboerderij was inmiddels gedateerd en de bewoners waren toe aan iets anders. Ze wilden het geheel lichter, strakker en stoerder hebben

Ons totaalrealisatie interieurontwerp voor de woning

De woonkamer, werkkamer, keuken, hal en het toilet hebben we volledig aangepakt.

De woonkamer heeft een flinke metamorfose ondergaan van Brocante/Barok naar landelijk modern. Er was een mooie schouw waar niets mee werd gedaan en deze is meer bij de ruimte betrokken. We hebben de houten vloer gerenoveerd en nieuw schakelmateriaal en nieuwe radiatoren geplaatst. Alle meubelen zijn vervangen.

In de werkkamer hebben we een grote kastenwand gerealiseerd. Hierdoor hebben we extra bergruimte gecreëerd en kunnen alle spullen uit het zicht bewaard worden.

De keuken is de originele keuken in een nieuw jasje. Alle deuren zijn gespoten, de bovenkastjes zijn verwijderd, er is een nieuwe tegelvloer, nieuwe radiatoren, schakelwerk en verlichting geplaatst. Zo kun je met minder drastische veranderingen, zoals een compleet nieuwe keuken, toch je keuken opfrissen.

In de hal hebben we ook een nieuwe vloer gelegd en heeft de trap een nieuwe traploper van Sisal gekregen. Daarnaast heeft ook de hal nieuw schakelwerk en nieuwe verlichting gekregen. Voor opbergruimte maakten we in de hal ook inbouwkasten. Het toilet heeft ook een opfrisbeurt gehad.

Een totaalrealisatie voor jouw woning

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning of is jouw interieur toe aan een make-over? Laat ons je ondersteunen met een totaalconcept interieurontwerp. Met een goed interieurontwerp delen we jouw woonruimte optimaal in – passend bij jouw smaak, gezinssituatie en leefstijl. Lees hier meer over de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

 

Totaalrealisatie verbouwing - woonboerderij landelijk modern
Portfolio-Mignon
Totaalrealisatie verbouwing - landelijk moderne woonkamer
Portfolio-Mignon-30
Totaalrealisatie verbouwing - woonboerderij kastenwand
Portfolio-Mignon-36
Totaalrealisatie verbouwing - werkkamer
Portfolio-Mignon-34
Totaalrealisatie verbouwing - landelijk moderne keuken woonboerderij
Portfolio-Mignon-10
Totaalrealisatie verbouwing - eethoek woonboerderij
Portfolio-Mignon-6
Totaalrealisatie verbouwing - details radiatoren woonboerderij
Portfolio-Mignon-26
Totaalrealisatie verbouwing - entree landelijk moderne woonboerderij
Portfolio-Mignon-16-1100x729
Totaalrealisatie verbouwing - landelijk moderne woonboerderij hal
Portfolio-Mignon-14
Totaalrealisatie verbouwing - toilet
Portfolio-Mignon-17
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.