Verbouwing woonboerderij Varsseveld

In oktober 2014 startte we met de verbouwing van een woonboerderij in Varsseveld. Het interieur was inmiddels gedateerd en de bewoners waren toe aan iets anders. Ze wilden het geheel lichter, strakker en stoerder hebben.

De woonkamer, werkkamer, keuken, hal en het toilet hebben we volledig aangepakt.

De woonkamer heeft een flinke metamorfose ondergaan van Brocante/Barok naar Landelijk modern. Er was een mooie schouw waar niets mee werd gedaan en deze is meer bij de ruimte betrokken, de houten vloer is gerenoveerd en er zijn nieuw schakelmateriaal en nieuwe radiatoren geplaatst. Alle meubelen zijn vervangen.

Een grote kastenwand heeft een mooie plek gekregen in de werkkamer. Hierdoor hebben we extra bergruimte gecreerd en kunnen alle spullen uit het zicht bewaard worden.

De keuken is de originele keuken in een nieuw jasje, alle deuren zijn gespoten, de bovenkastjes zijn verwijderd, nieuwe tegelvloer, nieuwe radiatoren, schakelwerk en verlichting.

De hal heeft ook een nieuwe vloer gekregen, de trap een nieuwe traploper van Sisal, nieuw schakelwerk en verlichting en inbouwkasten voor bergruimte. Ook het toilet is aangepakt.

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.