Strak en industrieel tuinontwerp Lichtenvoorde

Voor een woning in Lichtenvoorde mochten we het tuinontwerp verzorgen. We vertellen graag meer over dit project.

De wens voor de tuin

Eerder mochten we al een totaalconcept realiseren voor het interieur. De moderne en industriële sfeer die we binnen hebben gecreëerd moest worden doorgetrokken in de tuin.

Ons advies voor de tuin

De ontwerpfase startte met een totaalconcept voor het interieur, de moderne en industriele sfeer die we binnen hebben neergezet hebben we buiten verder doorgetrokken, strakke lijnen gecombineerd met stoere materialen alsbeton, hout en betonstuc op de muren.

Het resultaat van het tuinontwerp

We hebben verschillende zitjes gecreëerd in de tuin, waaronder een loungeplek onder de veranda en een eethoek bij de buitenkeuken. De buitenkeuken grenst aan de keuken binnen, waardoor dit ook praktisch is.

In de zijtuin is een zitplek gecreëerd bij de houtkachel en twee lekkere loungestoelen bij een waterpartij. Er is daarnaast gekozen voor veel groenblijvende planten, zodat er in de wintermaanden ook nog groen in de tuin is. Het resultaat is een tuin die goed past bij de sfeer en uitstraling van de woning en die een verlengde vormt van het interieur.

Wil jij ook weten hoe je de sfeer van je interieur kunt doortrekken in de tuin? Wij hebben veel ervaring met tuinontwerpen en helpen jou daar graag bij. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden van een tuinontwerp.

 

tuinontwerp - plattegrond

tuinontwerp houtkachel

tuinontwerp waterpartij

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp

tuinontwerp

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.