Interieurstyling kapsalon Lievelde

We helpen niet alleen opdrachtgevers om hun woning naar wens te maken. We kunnen dit ook voor bedrijven regelen. Voor deze kapsalon in Lievelde waren we gevraagd om te helpen met de interieurstyling en de keuze voor kleur, sfeer en accessoires.

De wens voor de kapsalon

De kapsalon moest verfrissend, toegankelijk en toch net even anders worden.

Het resultaat van de interieurstyling van de kapsalon

Na een intake hebben we eerst moodboard gemaakt voor de beoogde sfeer. Het moodboard is vervolgens vertaald naar een kleurenplan. Daarin bepaalden we de kleuren voor op de wanden.

De wachtruimte heeft, in plaats van de veelvoorkomende wachtkamerstoelen, een gezellige ronde tafel met mooie hanglamp en leuke, witte Eames stoelen gekregen. De ruimte oogt nog steeds heel licht, maar er is gebruikgemaakt van wat stoere accenten in grijstinten en zwart. Daarnaast pasten we groen toe in de vorm van planten.

Het resultaat is een verfrissende, toegankelijke en unieke kapsalon styling.

Kunnen we jou ook helpen met de interieurstyling van je bedrijf? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

interieurstyling kapsalon Lievelde - balie binnenkomst kapsalon

interieurstyling kapsalon

interieurstyling kapsalon - groene details

interieurstyling kapsalon - wachtruimte/ontvangst kapsalon

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.