Interieurontwerp Zevenaar

Zie hier het Interieurontwerp voor een woning in Zevenaar waar we zowel de woonkamer, keuken als aanbouw mochten ontwerpen.

Een aantal jaren terug was er aan de achterzijde van de woning al een aanbouw gerealiseerd. Het lukte de bewoners echter niet deze aanbouw mooi te betrekken bij de rest van de ruimte en daarnaast vonden ze het jammer dat het toch nog steeds een aparte ruimte was en de keuken daardoor minder ruim.

Besloten werd om de aanbouw bij de rest van de ruimte te betrekken zodat er een grotere ruimte ontstaat. Daarbij was het wel noodzaak de twee kolommen die een dragende functie hebben te behouden en te integreren in het totaal concept.

Door 1 kolom te gebruiken als scheiding tussen de nieuwe vaste bank en de nieuwe wandkast valt deze min of meer weg, zeker wanneer er aan de andere zijde van de wandkast dezelfde breedte als de kolom wordt aangehouden.

Van de kolom aan de keukenzijde is een vakkenkast gemaakt, hierin kunnen mooie accessoires en planten gezet worden en doordat de vakken open zijn aan beide zijdes geeft het toch een ruimtelijk gevoel. Ook bij deze kast hebben we de kolom breedte herhaald.

De keuken krijgt tevens een kleine makeover door nieuwe tegels te plaatsen. Verder krijgt de ruimte nieuwe plafonds, wordt alles opnieuw gestuukt, nieuwe vloeren, nieuwe meubelen, verlichting en accessoires.

Naast het maken van het totaalconcept zijn we tevens mee geweest naar Eierkamp Zutphen om samen met de bewoners de gewenste meubelen en verlichting uit te zoeken.

Op dit moment wordt de uitvoering van dit project verzorgd.

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.