Interieurontwerp Woonboerderij Westendorp

Voor een oude woonboerderij in Westendorp mochten we een totaal ontwerp maken voor de begane grond en de bovenverdieping.

De woning zal volledig verbouwd gaan worden en krijgt een volledig nieuwe indeling passend bij de wensen van de nieuwe bewoners. De oude hooizolder word tevens bij de bovenverdieping aangetrokken.

Zo’n volledig nieuw ontwerp voor een bestaande woning is een intensief traject. Allereerst hebben we alles wensen en behoeften in kaart gebracht, vervolgens hebben we dit vertaald naar moodboards voor iedere ruimte en eerste opzetten en mogelijkheden bedacht voor de indeling.

Uiteindelijk zodra het ontwerp naar wens is gaan we deze inkleuren met alle kleuren en materialen. Hierbij houden we ook rekening met het authentieke karakter van de woning, een boerderij in dit geval.

Door de gehele begane grond loopt een centrale hal als verbinding naar alle ruimtes, de woonkamer, keuken, speelkamer en bijkeuken. In de centrale hal is tevens de trap naar boven die door een vide verbinding blijft houden met de hal.

Op de oude hooizolder hebben we een nieuwe slaapkamer en badkamer ensuite ontworpen met daarnaast een walkin-closet voor de kleding. Op de oorspronkelijke bovenverdieping zijn twee kinderkamers, een logeerkamer en de tweede badkamer gesitueerd.

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.