Interieurontwerp & realisatie slaapkamer Den Haag

We zijn gevraagd voor een interieurontwerp en de realisatie van een slaapkamer in een prachtige, 100 jaar oude woning in Den Haag. We vertellen graag meer over dit interieurontwerp en laten het resultaat van de 3D-ontwerpen zien. Eind augustus (2021) vindt de realisatie plaats.

De wens voor de slaapkamer

De bewoners wonen al jaren in hun woning uit 1910. Ze hebben in de loop der jaren al veel aan de woning verbeterd. Echter, nu willen ze alles stap voor stap goed aanpakken en daar konden ze wel wat hulp bij gebruiken. De grote wens van de opdrachtgever is een fijne slaapkamer waar zij zich terug kunnen trekken. Ze hebben behoefte aan rust en eenheid in de slaapkamer. Ontzorging bij de realisatie vonden ze bovenal belangrijk en fijn.

Ons interieuradvies voor de slaapkamer

Voordat we starten met het ontwerpproces houden we eerst altijd een uitgebreide analyse. Daarin analyseren we alle wensen en de smaak van de opdrachtgever. Op basis daarvan maken we een eerste designopzet, een moodboard en drie ontwerpvoorstellen voor de ruimte.

Uit die voorstellen kwam een duidelijke keuze naar voren. De bewoners willen graag een warme hotellook en sfeer in de slaapkamer. Een bloemenbehang van Arte, lattenwanden en sierlijsten zorgen daarin voor een mooi accent. Dit combineren we met zandkleuren, oud roze en vergrijsd groen voor een luxe uitstraling. Over de gehele breedte van de muur wordt een kastenwand gerealiseerd voor veel opbergruimte. Daarnaast krijgt de slaapkamer fijne verlichting en een comfortabele fauteuil om hotel-gevoel af te maken.

De realisatie vindt eind augustus plaats. We laten graag het resultaat later zien.

 

Interieurontwerp voor de slaapkamer

Wil je ook meer weten over de mogelijkheden voor een interieurontwerp van de slaapkamer? Neem dan contact met ons op en dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking in. Wil je graag meer informatie over een interieurontwerp? Op deze pagina leggen we je meer uit.

interieurontwerp en realisatie slaapkamer
interieurontwerp-en-realisatie-slaapkamer
interieurontwerp en realisatie slaapkamer
interieurontwerp-en-realisatie-slaapkamer-den-haag
interieurontwerp en realisatie slaapkamer
interieurontwerp-en-realisatie-slaapkamer-den-haag-3d
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.