Interieurontwerp nieuwbouwwoning Rijswijk

Voor een mooie nieuwbouwwoning in Rijswijk mochten we een totaal interieurontwerp voor de benedenverdieping maken. We vertellen graag meer over het interieurontwerp voor de nieuwbouwwoning.

De wens voor de nieuwbouwwoning

De wens van de opdrachtgever was een praktisch ingerichte, leefbare woning voor het gezin. Waarin genoeg opbergruimte en een speelruimte voor de kinderen kon worden gecreëerd.

Ons interieuradvies voor de nieuwbouwwoning

Voor de begane grond maakten we allereerst een indelingsplan en gaven we advies over de keuken. Door in het begin van het proces verschillende opstellingen en opties te maken voor de indeling, kun je goed bepalen welke keuze het beste bij je past.

Het resultaat van het interieurontwerp

In de huidige indeling is er gekozen voor een mooie, grote maatwerk kast die veel opbergruimte biedt voor speelgoed, maar die ook ruimte heeft voor boeken en mooie accessoires. Naast de kast is er een speelplek gecreëerd voor de kinderen.

In de zithoek hebben we een elektrische haard ingepland met daarnaast een lang tv-meubel. Wederom met veel opbergruimte. Bovendien laat je, door de lengte van het meubel, de zithoek optisch groter lijken.

De keuken hebben we een unieke leuke twist gegeven door het gebruik van Portugese tegeltjes op de wand. Ook in de keuken is er gekozen voor de combinatie betonlook, hout en wit. De betonlook vloer geeft een mooi strak en ruimtelijk gevoel en door dit te combineren met warme kleuren en hout is het geheel licht en sfeervol.

Een maatwerk interieurontwerp voor jou

Wil je ook graag advies voor de meest ideale indeling of maatwerk meubelen? Bekijk de mogelijkheden voor een interieurontwerp of neem gerust contact met ons op.

Ga je liever zelf aan de slag? Met onze online cursus op Love Your Interior leren we jou hoe je zelf een goed indelingsplan kunt maken.

interieurontwerp nieuwbouwwoning

interieurontwerp nieuwbouwwoning

interieurontwerp nieuwbouwwoning

interieurontwerp nieuwbouwwoning

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.