Interieurontwerp nieuwbouwwoning Rijswijk

NiInterieurontwerp nieuwbouwwoning Rijswijk

Voor een mooie nieuwbouwwoning in Rijswijk mochten we een interieurontwerp maken.

Voor de begane grond maakten we een indelingsplan en gaven we advies over de keuken.

Door in het begin verschillende opstellingen en opties te maken voor de indeling kan je goed zien welke keuze het beste bij je past.

In de huidige indeling is er gekozen voor een mooie grote maatwerk kast die veel opbergruimte bied voor speelgoed maar tevens ruimte heeft voor boeken en mooie accessoires.Naast de kast is er een speelplek gecreƫerd voor de kinderen.

In de zithoek is er een elektrische haard ingepland met daarnaast een mooi lang tv meubel met wederom veel opbergruimte. Door de lengte van het meubel laat je de zithoek optisch wat groter lijken.

De keuken heeft een leuke twist door het gebruik van Portugese tegeltjes op de wand. Ook in de keuken is er gekozen voor de combinatie betonlook, hout en wit.

De betonlook vloer geeft een mooi strak en ruimtelijk gevoel en door dit te combineren met warme kleuren en hout is het geheel licht en sfeervol.

Wil je ook graag een advies voor de meest ideale indeling of maatwerk meubelen? Via deze link vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Liever zelf aan de slag? Met onze online cursus leren we je hoe je zelf een goed indelingsplan kunt maken.

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.