Interieurontwerp nieuwbouw schuurwoning Lichtenvoorde

Voor een nog nieuw te bouwen schuurwoning van een jong gezin in Lichtenvoorde mochten wij het interieur en keukenontwerp maken.

De uitdaging zat hem vooral in de keuken, de wens was een ruime keuken met veel werk en bergruimte en de grote wens om gericht op de eettafel te kunnen koken.

Een uitdaging waar ze zelf en met de architect niet uitkwamen. Wij maakten een ontwerp waarin alle wensen tot hun recht komen. Door de kastenwand te plaatsen tegen de halzijde en de entree deur in de kastenwand te verwerken creƫerden we veel bergruimte en ruimte voor de apparatuur.

Daarnaast kon de kastenwand mooi doorlopen in een sfeervolle doorkijkhaard die de keuken en woonkamer van elkaar scheide. Door deze haard en de scheiding ertussen creeer je twee sfeervolle ruimtes en toch openheid.

Het geheel is een prachtige functionele leefruimte geworden voor dit jonge gezin.

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.