Interieurontwerp jaren 30 woning Arnhem

Interieurontwerp voor gehele woning uit de jaren ’30 in Arnhem. 

Voor een te verbouwen jaren 30 woning in Arnhem maakten we een interieurontwerp voor de gehele woning. We mochten meedenken met de nieuwe indeling. De huidige ruimtes waren erg hokkerig, door de indeling aan te passen is er veel meer leefruimte gecreëerd.

Tijdens de ontwerpfase hebben we verschillende mogelijkheden bekeken, door muren door te breken en ruimtes bij elkaar te betrekken is er ruimte gekomen voor een ruime functionele keuken en is er een ruime woonkamer met een aparte werkplek gecreëerd.

Op de bovenverdieping heeft de badkamer een aparte douche gekregen en door het verplaatsen van een paar wanden is de ouder slaapkamer een stuk ruimer geworden.

Bij het ontwerp hebben we vooral ook voor ogen gehouden dat het Jaren 30 karakter en de elementen die nog in de woning aanwezig waren zoveel mogelijk behouden of hersteld werden.

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.