Interieurontwerp en keukenontwerp boerderij Winterswijk

Voor een prachtige oude boerderij in Winterswijk, die verstopt staat tussen de bomen, mochten we een interieurontwerp en keukenontwerp maken. De boerderij wordt volledig verbouwd door de opdrachtgevers zelf. We vertellen graag meer over dit interieur- en keukenontwerp.

De wens voor de woonkamer en keuken

De opdrachtgever wilde graag een logische en praktische indeling van de ruimte creëren en had daar hulp bij nodig. Daarnaast wilden ze een grote, open keuken creëren met kookeiland en genoeg opbergruimte.

Ons interieurontwerp en keukenontwerp

De keukenindeling was een uitdaging om in te delen met alle wensen die ze hadden. We nemen dan graag alle mogelijkheden door en daardoor kon er een mooie ruime keuken ontstaan met grote kastenwand en schiereiland. Daarnaast is er een eethoek met doorkijkhaard naar de woonkamer gecreëerd om beide ruimtes met elkaar te verbinden. Met dit keukenontwerp hebben we een optimaal gebruik van de ruimte, waardoor we veel werkblad en kastruimte konden creëren.

Door middel van de doorkijkhaard ontstaat er een open verbinding tussen de twee ruimtes. Met de hele indeling van de benedenverdieping hebben we rekening gehouden met het prachtige uitzicht door de ramen. Van dat prachtige uitzicht op de omgeving van de boerderij vlakbij Strandbad moet namelijk optimaal genoten kunnen worden. Daar is dus het interieurontwerp op aangepast.

Interieurontwerp en keukenontwerp voor jouw verbouwing

Wil je ook graag de mogelijkheden weten voor een interieurontwerp en keukenontwerp voor de verbouwing van jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op.

 

interieurontwerp en keukenontwerp boerderij

interieurontwerp en keukenontwerp boerderij

interieurontwerp en keukenontwerp boerderij

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.