Interieuradvies & totaalrealisatie nieuwbouwwoning Apeldoorn

Voor deze nieuwbouwwoning in Apeldoorn mochten wij een totaal interieuradvies maken. Daarnaast hebben we de complete realisatie uit handen genomen.

De wens voor de nieuwbouwwoning

Een vrijgezelle jongeman ging voor het eerst op zichzelf wonen en wilde graag de zorgen voor het inrichten van zijn woning compleet uit handen geven.

Ons interieuradvies voor de nieuwbouwwoning

We adviseerden een totaalrealisatie interieurontwerp. Dit houdt in dat wij naast het interieurontwerp ook de complete realisatie van de inrichting uit handen nemen. We maakten voor de gehele woning een indelingsplan, kleurenplan, materialenplan, verlichtingsplan en stylingplan.

Het resultaat van de totaalrealisatie

Door de complete realisatie uit handen te geven hoef je je als opdrachtgever verder niets meer te regelen. Wij regelen vakmensen, inkoop en afstyling. Alles wordt voor je gedaan. Ideaal voor als je weinig tijd hebt of je tijd liever anders besteed. Uiteraard blijven we altijd nauw contact houden en worden er geen beslissingen gemaakt zonder goedkeuring van de opdrachtgever.

Voor deze opdrachtgever zorgden we er ook voor dat de juiste materialen aanwezig waren en vakmensen zoals schilder, stoffeerder en tegelzetter aangestuurd werden. We schaften alle meubelen en accessoires aan en richtten de woning in. Meubelen werden op de juiste plaats gezet, verlichting werd opgehangen en de afstelling werd door ons verzorgd.

Totaalrealisatie voor jouw interieur

Nieuwsgierig naar onze tarieven? Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven of maak een afspraak om eens nader kennis te maken en de mogelijkheden door te bespreken.

Fotografie door Mirella te Marveld

interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3605-1100x1650
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3585-1100x733
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3574-1100x733
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3602-1100x733
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3601-1100x733
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3562-1100x733
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3617-1100x733
interieuradvies nieuwbouwwoning
IMG_3569-1100x733
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.