Interieuradvies nieuwbouwwoning Apeldoorn

Interieuradvies  nieuwbouwwoning Apeldoorn

Voor deze nieuwbouwwoning in Apeldoorn mochten wij een totaal interieuradvies maken. Daarnaast hebben we de complete realisatie uit handen genomen.

Door de complete realisatie uit handen te geven hoef je je als opdrachtgever verder niets meer te regelen. Wij regelen vakmensen, inkoop en afstyling en alles word  voor je gedaan. Ideaal voor als je weinig tijd hebt of je tijd lieveranders besteed. Uiteraard blijven we altijd wel nauw contact houden en worden er geen beslissingen gemaakt zonder goedkeuring van de opdrachtgever.

We maakten voor de gehele woning een indelingsplan, kleurenplan, materialenplan, verlichtingsplan en stylingplan.

Daarnaast zorgden we er voor dat de materialen aanwezig waren, vakmensen zoals schilder, stoffeerder en tegelzetteraangestuurd werden. Schaften we alle meubelen en accessoires aan en richtten we de woning in. Meubelen werden op de plaats gezet, verlichting opgehangen en de afstelling werd door ons verzorgd.

Dit interieuradvies was voor een vrijgezelle jongeman die voor het eerst op zichzelf ging wonen en graag de zorgen rondom het inrichten van zijn woning compleet uit handen wilde geven.

Nieuwsgierig naar onze tarieven? Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven of maak een afspraak om eens nader kennis te maken en de mogelijkheden door te bespreken.

 

Foto’s gemaakt door Mirella te Marveld

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.