Interieur & keukenontwerp woning Naaldwijk

Voor een woning in Naaldwijk mochten we voor de begane grond een interieur en keukenontwerp maken. We vertellen graag meer over dit project.

De wens voor de woonkamer en keuken

De gehele woning gaat gerenoveerd worden en de bewoners zochten hulp bij de inrichting en realisatie van hun wensen. Wij nemen alle zorgen uit handen, van ontwerp tot de volledige realisatie.

Ons interieur- en keukenontwerp voor de woning

Omdat de woning niet heel ruim is, hebben we voornamelijk voor maatwerk oplossingen gekozen. Op die manier kunnen we de ruimte optimaal benutten.

Zo is er een maatwerk keuken ontworpen, plaatsen we een lattenwand als eyecatcher bij de eethoek en komt er een mooie, maatwerk kastenwand waarin een tv en elektrische haard verwerkt zijn.

Het resultaat van het interieurontwerp

De woning in Naaldwijk krijgt een mooi, tijdloos hotel chique look met een stoer randje door het gebruik van de materialen.

De verbouwing gaat medio februari 2022 beginnen.

Totaalrealisatie interieurontwerp voor jouw woning

Ga jij ook verhuizen of verbouwen? En kun je wel hulp gebruiken bij het ontwerpen en de realisatie ervan? Wij kunnen je totaal ontzorgen in het ontwerpen en realiseren van een woning die bij jouw wensen en leefsituatie past. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Interieur & keukenontwerp woning - zithoek
Enscape_2021-09-30-14-35-02
Interieur & keukenontwerp woning - begane grond - zithoek en keuken
Enscape_2021-09-30-14-35-51
Interieur & keukenontwerp woning - maatwerk meubelen - doorkijkje keuken
Enscape_2021-09-30-14-36-35
Interieur & keukenontwerp woning - zithoek
Enscape_2021-09-30-14-37-44
Interieur & keukenontwerp woning - moderne zwarte keuken
keuken1
Interieur & keukenontwerp woning - moderne zwarte keuken
keuken2
Interieur & keukenontwerp woning - moderne zwarte keuken
keuken3
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.