Interieurontwerp bovenverdieping jaren dertig woning

Interieurontwerp bovenverdieping jaren 30 woning Eefde.

Bij dit onlangs afgeronde project in Eefde mochten we een totaal interieurontwerp maken voor de verbouwing van de bovenverdieping van een prachtige jaren 30 woning.

Er was behoefte aan veel meer opbergruimte en alles mocht een flinke update krijgen. De opbergruimte hebben we gecreëerd door optimaal gebruik te maken van de schuine kanten met maatwerk kasten. Een kleine slaapkamer maakte plaats voor een ruime maatwerk inloopkast gekoppeld aan de ouder slaapkamer  en vanaf de overloop kwam er een bergkast met veel extra bergruimte.

Op de vloer is het prachtige betonlook vinyl van vtwonen gelegd, wat optisch een heel mooi ruimtelijk effect geeft, de wanden zijn mooi licht gehouden en als raamdecoratie heeft de ouder slaapkamer mooie witte shutters gekregen en de kinderkamer  basic linnen gordijnen.

Op de kinderkamer is er tevens een handig bureau geïntegreerd in de kastenwand en een apart wasmeubel met daarboven een spiegel met verlichting.

Ook voor de badkamer maakten we een interieurontwerp en deze kreeg een volledige metamorfose met houtlook keramische tegels, betonlook tegels en beton stuc. Ook het wastafelmeubel is maatwerk zodat de ruimte optimaal benut kon worden.

Naast het interieurontwerp gaven we tevens advies voor de styling van alle ruimtes. Door de stijl en sfeer in alle ruimtes door te trekken is er een mooie balans, rust en eenheid ontstaan met een mooi ruimtelijk gevoel.

Wil je ook meer weten over de mogelijkheden van een interieurontwerp voor de verbouwing van je woning neem dan contact met ons op.

Het maatwerk voor deze woning is verzorgd in samenwerking met Spijkervast.

Fotografie door Mirella te Marveld

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.