Graham & Brown: Kondigt het nieuwe behang en de kleur van het jaar 2021 aan

Bij het Engels behang- en verfmerk Graham & Brown pakken ze het dit jaar net even iets gedurfder aan dan andere behang- en verfmerken. 

Dit jaar kozen ze beslist niet voor kleurloos of bescheiden maar kreeg het behang van het jaar ‘Timepiece’ als naam en de kleur van het jaar werd ‘Epoch’ genoemd. Absoluut gedurfd, met een blik op het verleden en het heden als doel.

De Kleur van het jaar staat dit jaar voor een koninklijke en luxueuze tint. Voor diegene die wel houd van een uitdaging kan met deze dieppaarse tint een spannend interieur maken. Maar daarnaast kan je met deze tint ook een rustgevend en meer ingetogen geheel maken. 

Wanneer je op één wand Epoch aanbrengt en op de rest van de wanden lichtere tinten zorg je voor een mooi geheel dat perfect op elkaar aansluit. Voor mensen die van wat meer drama op de muur en in huis houden kan je juist kiezen voor meer levendige kleuren zoals verschillende soorten blauwgroen tinten te gebruiken wanneer je die gebruikt krijg juist een weelderige look op de muur. 

Het behang van het jaar 2021 heeft namelijk net zoals het eerste behang ‘Original’ uit 1946 geometrische vormen. Precies 75 jaar geleden werd toen de eerste rol behang geproduceerd. 

Het patroon vormt een geometrisch raamwerk met een aantal lagen bloemmotieven met bloemen zoals tulpen, hyacintroosjes, magnolia-bloemen en weelderige bloemen van de Nederlandse bloemenschilderkunst die vervolgens omgetoverd word tot een opvallend behang. Vol kleur, uitbundigheid en enthousiasme is dit de Wallpaper of the Year. 

Misschien een tikkeltje gewaagd maar wel vol met enthousiasme. Wat is de Wallpaper and Colour of the Year 2021 van Graham & Brown prachtig om op de muur te hebben!

Grahambrown.com

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.