Flexa kleur van het jaar 2021

Flexa kleur van het jaar 2021: Wanneer de herfst in aantocht is, is dat het perfecte moment voor alle verf- en behangmerken om de kleur van het jaar te presenteren. Zoals altijd trapt Flexa als eerste af in september met dit jaar als kleur Brave Ground. 

Brave Ground word gezien als een aardse natureltint. Een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor het ultieme balans in elke kamer van het huis. Oftewel een perfecte basis aan je interieur! 

Een trendvoorspelling die elk jaar weer opnieuw word gedaan, zegt dat we dit jaar gaan kijken naar de dingen die er echt toe doen. We maken de balans op, proberen dingen positief en in een ander dag licht te zien, we leren vertrouwen te hebben in onszelf en de dingen waarin we goed zijn. Maar ook proberen we het verleden achter ons te laten en plannen te maken voor wat de toekomst ons in deze tijd mag brengen. 

De nieuwste Flexa kleur van het jaar 2021 staat voor een warme, natuurlijke neutrale kleur met meerdere mogelijkheden en stabiliteit. Een goede basis voor op de muur waardoor de andere kleuren in huis de kans krijgen om nog meer op te vallen en te stralen. 

Naast dat deze kleur van 2021 andere kleuren nog meer laat stralen en beter uit laat komen is deze kleur ook heel makkelijk te gebruiken met andere kleurenpaletten van Flexa en zorgt de Kleur van het Jaar voor een perfecte basis in huis en op de muur. 

Zo kan je de Kleur van het Jaar gebruiken voor onder andere een uitgebalanceerde achtergrond waarin zelf gemaakte kunst en natuurlijke materialen weer in terug komen, er een opvallende slaapkamer van maken met expressieve kleuren, maar ook een rustgevend effect creëren doormiddel van luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel te gebruiken en als laatst kan je natuurlijk ook gewoon buiten naar binnen halen door middel van natuurlijke materialen, vintage meubels en groene planten te gebruiken voor een ultiem ‘terug naar de natuur’ binnenkomst.

Al met al is de Kleur van het Jaar Brave Ground, de perfecte kleurtrend voor 2021!

www.flexa.nl

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.