Desso Airmaster Tapijt

 

Nieuw tapijt voor gezondere luchtkwaliteit

DESSO Airmaster; voor een mooi interieur én beter binnenklimaat!

Naast het creëren van een moderne en mooie vloer is DESSO Airmaster er ook om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren! Het nieuwe tapijt Airmaster is stylish én zorgt voor gezondere binnenlucht. Naast het interieur krijgt zo ook het binnenklimaat een boost!

Verantwoord en stijlvol leven én wonen

We leven in een tijd waarin mensen zich zeer bewust zijn van hun consumptiegedrag. We eten biologisch, kopen kleding die „vriendelijk‟ is voor mens en natuur, produceren „groen‟ en recyclen massaal. Uiteraard is de esthetiek daarbij ook belangrijk. Gelukkig gaan „verantwoord‟ en „mooi‟ anno 2011 hand in hand. DESSO Airmaster is daar een goed voorbeeld van.

Airmaster: verantwoord & mooi

Het tapijt zorgt ervoor dat de fijnstofconcentratie in de lucht tot acht keer lager is dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij een standaard tapijt, blijkt uit onafhankelijk onderzoek van GUI*. Daarnaast is het een modern tapijt dat met diverse frisse kleuren, verschillende structuren en drie dessins de mogelijkheid biedt een persoonlijk en creatief vloerplan te ontwerpen. Geheel passend bij de eigen woonstijl. Kobaltblauw, wijnrood of muisgrijs, uni of streepdessin; het is allemaal mogelijk.

Minder gezondheidsrisico’s

Een goede luchtkwaliteit, thuis en op de werkplek, is essentieel aangezien we een groot gedeelte van de dag binnen zitten. We brengen gemiddeld meer dan 90% van onze tijd binnen door! De luchtkwaliteit is echter vaak verre van optimaal en ronddwarrelende stofdeeltjes of fijnstof zijn daar de oorzaak van. Het Airmaster tapijt biedt hiervoor een oplossing. “DESSO Airmaster vermindert de hoeveelheid ronddwarrelend stof en fijnstof in de lucht aanzienlijk,” vertelt Alexander Collot d‟Escury (Desso). “Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van met name fijnstof bijzonder schadelijk is. Kleine stofdeeltjes komen in de longen of bloedsomloop terecht en kunnen daarmee de gezondheid schade toebrengen,” voegt Collot d‟Escury toe.

Het Airmaster tapijt zorgt voor een verbetering van het binnenklimaat, vermindert het risico op gezondheidsproblemen én creëert voor een stijlvolle vloer!

Dus hoe lekker is het om ’s ochtends uit bed te stappen met je voeten op een warm tapijt en je niet meer zorgen te hoeven maken over de stofdeeltjes in de lucht!

 

 

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.