BORA: Het einde van de afzuigkap

Efficiënt, innovatief & stijlvol: de kookveldafzuigingen van BORA zijn een must voor elke keuken. Met meer vrijheid, schoonheid, functionaliteit en efficiëntie betekent dat het einde van de afzuigkap en het begin van vijf verschillende inductiekookplaten met kookveldafzuiging, van een instapmodel tot een uiterst professioneel model.

Hiermee slaat BORA twee vliegen in één klap. Namelijk geen aparte afzuigkap of kookstel, maar de pitten en de afzuigkap in je aanrecht. Dankzij de grote oppervlakte-inductie kookzones zorgen die voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Zo is het een stuk makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen. Voor warmhouden, garen, wokken of vloeibaar maken van gerechten hebben de kookplaten een constante temperatuur waardoor er geen gevaar is voor aanbranden. 

De afzuigsystemen van BORA werken muisstil en werken op hoog vermogen. Het afzuigsysteem is zo gebouwd dat je nu niks meer boven het hoofd hebt hangen maar het netjes ingebouwd hebt in je kookplaat. Alle kookdampen en geuren worden gezuiverd en opgevangen in een effectieve actiekoolfilter, makkelijk schoon te maken en kunnen zowel met de hand worden schoon gemaakt als met behulp van de vaatwasser.

Waar normaal kookdampen en geuren omhoog zouden opstijgen zo de afzuigkap in, word het hier meteen weg gezogen naar het midden van de kookplaat. Meteen waar het uit de braadslee, pan of gril vandaan komt. Een voordeel hiervan is dat je de lekkerste gerechten kunt koken in schone lucht zonder kookdampen die meteen opstijgen en zich verspreiden door de rest van de keuken.

Het einde van de afzuigkap en een nieuw begin voor de kookveldafzuiging die je steeds vaker gaat zien in deze steeds modernere tijd. 

bora.com

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.