Bolia: De nieuwe collectie vol met tijd, rust & bezinning

Een universum vol met Scandinavisch design. Bolia is een Scandinavisch merk en is gevestigd door heel het land en is ontstaan in Denemarken met als grootste inspiratiebron, de natuur en de materialen om ons heen. Eenvoud, elegantie, handwerk en eerlijke materialen daar staat Bolia voor.

De nieuwe collectie voor 2021 legt de nadruk op tijd, rust en bezinning. Geïnspireerd door de mooie natuurlijke tinten, motieven en gevarieerde landschappen van de natuur. 

Het moet ons denken aan ruige bergen tot golvende velden en de groene, bedauwde bossen. Van zwoele zomernachten en extreem koude, heldere, lichte winters tot aan stormachtige, winderige herfstdagen en de eerste voorzichtige zonnestralen die aangeven dat de lente toch echt gaat beginnen.

Elk designartikel wat Bolia ook maar verkoopt is ambachtelijk en met de hand gemaakt en de gedachten daar achter is dat het een mooi en tijdloos ontwerp moet worden die rust en duurzame kwaliteit uitstraalt.

De bedoeling van de nieuwe collectie is dat we onszelf best wat meer rust mogen gunnen in plaats van dat we altijd maar bezig en druk in de weer zijn met wat we willen en moeten bereiken, maar zet je drukke dagelijkse leven eventjes op pauze, al is het maar voor even en geniet van de natuur maar vooral van wat we allemaal lief hebben om ons heen.

De nieuwe collectie is bedoeld om geïnspireerd te raken, aan te zetten tot bezinning en creativiteit en om een zo’n rustig mogelijk, welkome ademruimte te vormen. 

Een ruimte waar je even rustig op adem kunt komen en even niet met de buitenwereld bezig hoeft te zijn maar denkend aan de eerste zonnestralen die weer gaan komen wanneer de lente van start gaat. De kleuren die gekozen zijn voor deze collectie zijn daarom opvallend eenvoudig en sluiten zich helemaal aan bij de Kleur van het Jaar 2021.

Wanneer je ook zo’n druk, hectisch of chaotisch leven hebben probeer het af en toe eens op pauze te zetten en haal de natuur naar binnen door lichte en natuurlijke materialen te gebruiken in huis of zoals de meubels van Bolia. 

www.bolia.com

Laten we kennis maken

Kunnen we helpen bij de totaalrealisatie van jouw huis? Of wil je graag meer informatie? Laten we kennis maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.